Hopp til innholdet

Velkommen til informasjonsmøte 22. januar

Nå starter salget av 39 selveierleiligheter i bygg G. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart – det vil si at medlemmer velger og kjøper bolig før andre. Vi starter prosessen med et informasjonsmøte.

Tid og sted: 22. januar kl. 18.00 i Ladebyhagens visningssenter, Håkon Magnussons gate 28.

Les mer og meld deg på

1
2
3
4

Informasjonsmøte 22. januar

Frist for å melde forkjøp

Byggestart

Innflytting

39 ledige boliger på Ladebyhagen – bygg G

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Ladebyhagen – bygg G

I Ladebyhagen bor du midt mellom by og strand. Bare noen få hundre meter unna kan du nyte sjøluft og strandliv, og like rundt hjørnet finner du kjøpesenteret City Lade. Mellom husene blir det flotte grøntområder med trær og benker. Det blir også anlagt lekeplasser med klatrestativ, husker og sandkasser.

I bygg G kan du velge mellom 39 to- til fireromsleiligheter i størrelser fra 42 til 115 kvadratmeter. Leilighetene blir lyse, lettstelte og med høy standard. Uansett størrelse vil alle leilighetene i bygg G ha enten balkong, markterrasse eller takterrasse. Det følger med parkeringsplass for flere av leilighetene.


Om leilighetene i Ladebyhagen

Leilighetene i Ladebyhagen blir lyse, lettstelte og med høy standard. Boligene får store vindusflater som gir godt med dagslys.

Boligene i bygg G leveres med moderne kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer. Alle oppholdsrom får parkett, og baderommene er flislagt med vannbåren varme i gulv.

Les videre

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Frist for å melde forkjøp er 23. januar kl. 14.00.

Er du ikke OBOS-medlem? Du kan få forkjøpsrett med en gang ved å melde deg inn nå!

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Tor-Kristian Gilstad

Prosjektselger

Det finnes 1 salgstrinn til, med 4 ledige boliger på Ladebyhagen i Trondheim