Hopp til innholdet

Velkommen til informasjonsmøte for Ladebyhagen – bygg G

Nå kan du sikre deg en leilighet i bygg G i Ladebyhagen. Vi starter prosessen med et informasjonsmøte og du er hjertelig velkommen!

Tid: Tirsdag 22. januar kl. 18.00. Dørene åpner kl. 17.30.
Sted: Ladebyhagens visningssenter, Håkon Magnussons gate 28 – se kart(Lenke ut)

Å delta på informasjonsmøtet er helt uforpliktende. Du er hjertelig velkommen uansett om du vet at du vil kjøpe en bolig eller om du bare er litt nysgjerrig.

Meld deg på

Salgsstart og forkjøpsrett

OBOS-medlemmer har forkjøpsrett på boligene ved salgsstart. Det vil si at medlemmer velger og kjøper bolig før andre. Etter informasjonsmøtet har du som er OBOS-medlem en frist på deg til å melde fra om at du vil bruke forkjøpsretten din.

Frist for å melde om at du vil bruke forkjøpsretten:
Onsdag 23. januar kl. 14.00

Når fristen for å melde forkjøpsrett har utløpt, blir boligene fordelt etter ansiennitet. Den som har vært OBOS-medlem lengst, får velge og kjøpe bolig først. Etter at OBOS-medlemmer har valgt og kjøpt bolig, åpnes salget for alle.

Vurderer du å benytte forkjøpsretten?

Last ned og fyll ut skjema for bruk av forkjøpsrett, og send dette til medlemsservice@obos.no innen 23. januar kl. 14.00.

Last ned skjema for forkjøpsrett

Kontakt salgsansvarlig Tor-Kristian Gilstad på telefon 928 88 669 eller e-post dersom du har spørsmål. Tor-Kristian svarer selvsagt også på alt du måtte lure på om boligene, området og kjøpsprosessen.

Ja, jeg vil delta på informasjonsmøtet 22. januar

E-post er ikke gyldig.