OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Ladebyhagen – bygg G

Leilighetene i Ladebyhagen bygg G blir lyse og lettstelte med god standard. Boligene får store vindusflater som gir godt med dagslys.

Illustrasjon av en stue i Ladebyhagen.

Leilighetene i Ladebyhagen dekker de fleste behov. I bygg G kan du velge mellom to- til fireromsleiligheter i variert størrelse fra 42 til 115 kvadratmeter.

Boligene blir bygget med vekt på kvalitet, komfort og økonomi, i tillegg til at alle nye krav til teknisk standard og energi er godt ivaretatt. Fasaden utføres med vedlikeholdsvennlige materialer som royalimpregnert trepanel og murpuss.

Illustrasjon av åpen stue- og kjøkkenløsning i en leilighet i Ladebyhagen.

Kjøkken og bad

Boligene leveres med lyse og moderne kjøkken fra Sigdal i god kvalitet samt med integrerte hvitevarer. Alle oppholdsrom får parkett og takhøyden er på cirka 2,5 meter. Baderommene leveres som prefabrikkerte våtromsmoduler og er flislagt med vannbåren varme i gulv.

Illustrasjon av gårdsrom og fasade på et av byggene i Ladebyhagen.

Balkonger, terrasser og uterom

Alle boligene i bygg G får egen balkong eller takterrasse. Balkongene varierer i størrelse fra 9 til 21 kvadratmeter, mens takterrassene er på opptil hele 68 kvadratmeter.

Mellom husene blir det et skjermet grøntområder med trær, benker og gangveier med belegningsstein. Det blir også anlagt lekeplasser med klatrestativ, husker og sandkasse i Ladebyhagen.

Finn din bolig

Se nærmere på planløsninger, plassering og priser i boligvelgeren.

Gå til boligvelgeren