OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Ladebyhagen

Leilighetene i Ladebyhagen blir lyse, lettstelte og med god standard. Boligene får store vindusflater som gir godt med dagslys.

Leilighetene i Ladebyhagen dekker de fleste behov. I bygg I kan du velge mellom to- til fireromsleiligheter i størrelser fra 42 til 115 kvadratmeter.

Boligene blir bygget med vekt på kvalitet, komfort og økonomi, i tillegg til at alle nye krav til teknisk standard og energi er godt ivaretatt. Fasaden utføres med vedlikeholdsvennlige materialer som royalimpregnert trepanel og murpuss.

Illustrasjon av et kjøkken i Ladebyhagen.

Kjøkken og bad

Boligene leveres med lyse og moderne kjøkken fra Sigdal i god kvalitet samt med integrerte hvitevarer. Alle oppholdsrom får parkett og takhøyden er på cirka 2,5 meter.

Baderommene leveres som prefabrikkerte våtromsmoduler og er flislagt med vannbåren varme i gulv.

Illustrasjon av barn som leker mellom byggene i Ladebyhagen.

Balkonger, terrasser og uterom

Alle boligene i bygg I får egen markterrasse, balkong eller takterrasse. Mellom husene blir det et skjermet grøntområder med trær, benker og gangveier med belegningsstein. Det blir også lekeplasser med klatrestativ, husker og sandkasse i Ladebyhagen.

Finn din bolig

Se nærmere på planløsninger, plassering og priser i boligvelgeren.

Gå til boligvelgeren