OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
1
2
3

I salg nå

Byggestart

Innflytting

26 ledige boliger på Ladebyhagen – bygg J

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Ladebyhagen – bygg J

I Ladebyhagen bor du midt mellom by og strand. Bare noen få hundre meter unna kan du nyte sjøluft og strandliv, og like rundt hjørnet finner du kjøpesenteret City Lade. Mellom husene blir det flotte grøntområder med trær og benker. Det blir også lekeplasser med klatrestativ, husker og sandkasser.

Bygg J blir en del av Solbærtunet sameie. I bygg J kan du velge mellom 33 to- til fireromsleiligheter med størrelser fra 42 til 114 kvadratmeter. Alle leilighetene vil ha enten takterrasse, balkong eller markterrasse. Det blir også en felles takterrasse med gode solforhold og fin utsikt. Det følger med parkeringsplass for flere av leilighetene. 

Om leilighetene i Ladebyhagen

Leilighetene i Ladebyhagen blir lyse, lettstelte og med god standard. Boligene får store vindusflater som gir godt med dagslys.

Boligene i bygg J leveres med moderne kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer. Alle oppholdsrom får parkett, og baderommene er flislagt med vannbåren varme i gulv.

Les videre

Ingen forkjøpsrett

Fristen for å melde forkjøp er utløpt, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Jan Erik Fjeldseth

Prosjektselger

Det finnes 3 salgstrinn til, med 51 ledige boliger på Ladebyhagen i Trondheim