OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Livet i Ladebyhagen

Spør du en trønder om Lade, får du tre svar. Det er på Lade våren kommer først, det er her shoppingen er best – og det er hit alle drømmer om å flytte.

OBOS bygger 600 nye boliger på attraktive Lade. Her bor du nær sjøen og byen, grønt og frodig, men likevel sentralt.

Det beste med Ladebyhagen er variasjonen og valgmulighetene, både når det gjelder fritidstilbudet, nærområdet og selve leilighetene. Her kan du skaffe deg den hverdagen du drømmer om, enten du er i etableringsfasen, har et hektisk familieliv eller nyter rolige dager som pensjonist.

To jenter sitter i skogen og griller pølser over et bål.
I nærområdet finnes flere fine friluftsområder.

Store, flotte uterom

Navnet Ladebyhagen er ikke tilfeldig. Hjertet i boligområdet blir en trivelig og innholdsrik hage, skjermet fra gaten. Der kan barna boltre seg på romslige lekeområder.

Ønsker du ro og fred, finner du egne områder for avslapning og rekreasjon. Der kan du slå deg ned på en benk, puste inn den tidlige vårlufta eller nyte synet av trær i full blomst.

Lån elsykkel og bil 

Som beboer i Ladebyhagen har du en unik mulighet til å låne elsykkel nesten rett utenfor din egen dør. Seks flotte elsykler er tilgjengelige for utlån, og du kan bruke syklene helt gratis i tre timer. Dersom du vil begi deg ut på en langtur på mer enn tre timer, betaler du 10 kroner per time.

Les mer og registrer deg som bruker(Lenke ut)(Lenke ut)

Det er også inngått avtale med bildelingstjenesten Zipcar i Ladebyhagen. I Morelltunets parkeringskjeller vil det dermed være mulig for deg som beboer å leie flere biler enkelt via en egen app.

Les mer om Zipcar

Urban følelse

I Ladebyhagen er du i nærheten av det meste, uansett hva du trenger. Skal du bare ha melk på butikken, eller er du virkelig i shoppingmodus? Det er bare å rusle langs gangveien som går direkte fra boligområdet til kjøpesenteret City Lade, som er nærmeste nabo. 

To kilometer unna ligger populære Solsiden, med uterestauranter, butikker og konsertlokaler. Derfra kan du rusle over brua og inn til Trondheim sentrum.

IMA106469
Liker du kafeliv er Trondheim sentrum ikke langt unna - bare 12 minutter med bussen.

Dersom du reiser kollektivt, kan du ta buss nummer 4 fra like utenfor de nye boligene. Den bruker 12 minutter til sentrum. Rute nummer 3 er heller ikke langt unna.

Nabo med stranda og parken

Hvis du skal leke med barna, ha deg en real treningsøkt eller bare rusle litt venter turområdene rett utenfor døra. Nærmeste nabo er den populære Ladeparken, som brukes av små og store hele året. Noen hundre meter unna ligger også flere flotte strender.

Jente som bader i sjøen.
Bading, strandliv, krabbefiske, padling eller joggetur? Det er lett å leve sjølivet i Ladebyhagen, bare noen hundre meter unna nærmeste strand.

Skoler og fritidstilbud

Det er lett å få tiden til å gå på Lade. Idrettsanlegg med baner for sandvolleyball, fotball, basketball og skøytebane om vinteren. Det store tilbudet bidrar til å skape godt bomiljø og trivsel på Lade, ikke minst for barn og ungdommer.

Det ligger flere barnehager i en kilometeres radius fra Ladebyhagen. Lade skole ligger bare 650 meter fra de nye boligene, og er en kombinert barne- og ungdomsskole.