Hopp til innholdet

Om leilighetene i Plommetunet

Leilighetene i Ladebyhagen blir lyse, lettstelte og med høy standard. boligene får store vindusflater som gir godt med dagslys.

Leilighetene i Ladebyhagen dekker de fleste behov. I Plommetunet kan du velge mellom to- til fireromsleiligheter i variert størrelse.

Boligene blir bygget med vekt på kvalitet, komfort og økonomi, i tillegg til at alle nye krav til teknisk standard og energi er godt ivaretatt. Fasaden utføres med vedlikeholdsvennlige materialer som lys tegl og fasadeplater. Leilighetene har store vindusflater, som gir godt med dagslys.

Boligene blir bygget med vekt på kvalitet, komfort og økonomi

Kjøkken og bad

Boligene leveres med lyse og moderne HTH-kjøkken av god kvalitet, med integrerte hvitevarer. Alle oppholdsrom får parkett, og takhøyden er på cirka 2,6 meter. Baderommene leveres som prefabrikkerte våtromsmoduler, og er flislagt med innlagte varmekabler.

Tilvalg

Hvis du er tidlig ute, har du mulighet til å sette ditt eget preg på boligen gjennom tilvalg. Du kan for eksempel endre på kjøkken, bad, parkett og veggfarger.

Boligene leveres med lyse og moderne HTH-kjøkken av god kvalitet

Balkonger, terrasser og uterom

Alle boligene i Plommetunet får egen balkong, takterrasse eller markterrasse. Balkongene og markterrassene varierer i størrelse fra  7 – 25 kvadratmeter, mens takterrassene er på opptil hele 110 kvadratmeter.

Mellom husene blir det et skjermet grøntområder med trær, benker og gangveier med belegningsstein. Det blir også anlagt lekeplasser med klatrestativ, husker og sandkasse i Ladebyhagen.

Illustrasjonen viser en balkong i Ladebyhagen
Alle boligene i Plommetunet får egen balkong, takterrasse eller markterrasse.