OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Ladebyhagen

Leilighetene i Ladebyhagen blir lyse, lettstelte og med god standard. Boligene får store vindusflater som gir godt med dagslys.

Leilighetene i Ladebyhagen dekker de fleste behov. I bygg F kan du velge mellom to- til fireromsleiligheter i variert størrelse.

Boligene blir bygget med vekt på kvalitet, komfort og økonomi, i tillegg til at alle nye krav til teknisk standard og energi er godt ivaretatt. Fasaden utføres med vedlikeholdsvennlige materialer som lys tegl og fasadeplater. Leilighetene har store vindusflater, som gir godt med dagslys.

Boligene blir bygget med vekt på kvalitet, komfort og økonomi.

Kjøkken og bad

Boligene leveres med lyse og moderne HTH-kjøkken av god kvalitet, med integrerte hvitevarer. Alle oppholdsrom får parkett, og takhøyden er på cirka 2,5 meter. Baderommene leveres som prefabrikkerte våtromsmoduler, og er flislagt med innlagte varmekabler.

Boligene leveres med lyse og moderne HTH-kjøkken av god kvalitet.

Balkonger, terrasser og uterom

Alle boligene i bygg F får egen balkong, takterrasse eller markterrasse. Balkongene og markterrassene varierer i størrelse fra 7 til 25 kvadratmeter, mens takterrassene er på opptil hele 110 kvadratmeter.

Mellom husene blir det et skjermet grøntområder med trær, benker og gangveier med belegningsstein. Det blir også anlagt lekeplasser med klatrestativ, husker og sandkasse i Ladebyhagen.

Illustrasjonen viser en balkong i Ladebyhagen
Alle boligene i bygg F i Ladebyhagen får egen balkong, takterrasse eller markterrasse.