Boligen din i Ladebyhagen

Leilighetene i Ladebyhagen dekker de fleste behov. Om du trenger liten plass eller stor plass, vil bo på bakkeplan eller ha toppleilighet – du finner det i Ladebyhagen.

karusellbilde: Ladebyhagen - stue

Boligtyper, planløsninger og priser

Plommetunet

Nå har vi lagt ut et helt nytt salgstrinn i Ladebyhagen. Dette trinnet består av 54 selveierleiligheter i ett bygg og har fått navnet Plommetunet. Her kan du velge mellom to- til fireromsleiligheter på cirka 32 – 124 kvadratmeter.

Finn din bolig i boligvelgeren 

Last ned prospekt for Plommetunet

Ladebyhagen - fasade
Ladebyhagen får skjermede, grønne friarealer - hvor både store og små kan kose seg.

Kvalitet, standard og tilvalg

I Ladebyhagen blir boligene bygget med vekt på kvalitet, komfort og økonomi, i tillegg til at alle nye krav til teknisk standard og energi er godt ivaretatt. Fasaden utføres med vedlikeholdsvennlige materialer som lys tegl og fasadeplater. Leilighetene har store vindusflater, som gir godt med dagslys.

Boligene leveres med lyse og moderne HTH-kjøkken av god kvalitet, med integrerte hvitevarer. Alle oppholdsrom får parkett, og takhøyden er på cirka 2,6 meter. Baderom blir flislagt og får innlagte varmekabler.

Hvis du er tidlig ute, har du mulighet til å sette ditt eget preg på boligen gjennom tilvalg. Du kan for eksempel endre på kjøkken, bad, parkett og veggfarger.

Balkonger, terrasser og uterom

Alle boligene i Plommetunet får egen balkong, takterrasse eller markterrasse. Balkongene og markterrassene varierer i størrelse fra  7 – 25 kvadratmeter, mens takterrassene er på opptil hele 110 kvadratmeter.

Mellom husene blir det et skjermet grøntområder med trær, benker og gangveier med belegningsstein. Det blir også anlagt lekeplasser med klatrestativ, husker og sandkasse i Ladebyhagen.

Ladebyhagen - terrasse
Alle boligene i Plommetunet får egen balkong, takterrasse eller markterrasse.

Heis, parkering og bod

Det er allerede etablert en parkeringskjeller i nabosameiet, hvor enkelte av leilighetene får tildelt parkeringsplass. Fra parkeringskjelleren kommer du deg tørrskodd til leiligheten din via en gangforbindelse til kjelleretasjen og videre opp med heis. Hver leilighet leveres med en tilhørende sportsbod i kjelleretasjen.