Livet i Blåklokkesvingen

Blåklokkesvingen ligger nydelig til i et etablert boligområde i Stjørdal. Her er det trygt og godt å bo, det er kort vei til det meste.

Trygge omgivelser og gode oppvekstvilkår for alle aldre.
Trygge omgivelser og gode oppvekstvilkår for alle aldre.

Kort vei til det du trenger i hverdagen

Fra Blåklokkesvingen kommer du deg lett dit du skal, enten det er til byen for å gjøre nødvendige innkjøp, eller om du ønsker å rusle en tur i skogen. 

I Stjørdal sentrum finner du alt av forretninger, servicetilbud, kulturopplevelser og andre tjenester. Like ved boligene har du også muligheten til å løpe, sykle eller gå i nydelig turterreng sommer som vinter.

Enkelt å komme seg rundt

Til Stjørdal sentrum bruker du beina, sykler eller tar bussen. Fra sentrum er det togforbindelse til Trondheim og Steinkjer.

Kjører du bil er det kort vei til E6 som tar deg både sørover til Trondheim på 20 minutter, nordover til Steinkjer eller østover mot Østersund i Sverige.

Gode turmuligheter

Ønsker du å gå en tur i skog og mark, finnes det et stort utvalg av glimrende turmuligheter like i nærheten av boligene. I Remarka finner du et lett og lunt turterreng med opparbeidede stier og milevis med preparerte skiløyper om vinteren.
IMA109621IMA109621
Det er enkelt å komme seg ut på ski hvis du bor i Blåklokkesvingen.

For kortere turer er Monsberga et populært utfartsområde med mange flotte rasteplasser langs stiene. I dette området ligger spennende opplevelser og venter på dere, for eksempel kan du og ungene utforskeluftvernsstillinger fra 2. verdenskrig.

Barnehager og skoler

I en omkrets på bare noen hundre meter finner du tre forskjellige barnehager og en barneskole. Stokkan ungdomsskole ligger heller ikke mange hundre meter unna.

Et aktivt liv

Flytter du til Blåklokkesvingen, blir du nabo til noen av de største idrettsanleggene i Stjørdal, som ligger kun i noen hundre meters avstand fra boligene. 

Det er kort vei til golfbane, idrettshaller, kunstgressbaner og friidrettsarena. Fosslia fjellhall ligger bare noen hundre meter fra boligområdet, og den nybygde Stjørdalshallen er også i gangavstand.

Kulturopplevelser i kø

I Stjørdal finner du flere gode kulturtilbud. Snart åpner det nye kulturhuset. Hva med å ta en tur til Prestegårdshagen for å få med deg en operaforestilling?

IMA62276IMA62276

Fra Stjørdal kan du ta buss eller tog til Trondheim hvor opplevelsene står i kø: Nidarosdomen, Rosenborg Ballklubb, Nidelva, Rockheim, Trondheim Torg, Nordre gate og Stiftsgården. Bussturen til Trondheim tar 20 minutter.

Vi bygger boligene i Blåklokkesvingen