Boligen din i Blåklokkesvingen

Blåklokkesvingen vil bestå av eneboliger, tomannsboliger og leiligheter. Her blir det frodige grøntarealer mellom husene, og du har det meste du trenger i umiddelbar nærhet.

Eneboliger i Blåklokkesvingen.

Boligtyper, planløsninger og priser

Blåklokkesvingen er et boligprosjekt med 67 moderne, lyse boenheter som ligger i vakre Fosslia i Stjørdal kommune. Alle boligene er nå utsolgt. 

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt

Kvalitet og standard

Eneboligene i Blåklokkesvingen er praktiske boliger over to plan med god arealutnyttelse.

Eneboligene har det romslige kjøkkenet/allrommet i andre etasje, som er knyttet sammen med en lys og fin stue via gang og trapperom. Med store vindusflater på begge sider blir det gjennomlysning som gir et deilig lyst, og luftig inntrykk. 

Første etasje rommer tre soverom, stort bad, hall og vindfang. Boder og rom for oppbevaring er det i den utvendige sportsboden i tilknytning til carporten, og i innvendig bod i 2. etasje. Foran og mellom boligene blir det muligheter for å anlegge liten grønn hageflekk.

Eneboliger i Blåklokkesvingen.Eneboliger i Blåklokkesvingen.
Siste byggetrinn i Blåklokkesvingen består av 10 arealeffektive eneboliger med balkong og carport. 
   

Boliger tilpasset din lommebok

Blåklokkesvingen bygges slik at vi kan tilby kvalitetsleiligheter til lavest mulig pris. Det unike med boligene her er at du selv kan påvirke prisen ved å velge mellom to ulike løsninger:

Velger du standardløsningen får du en innflytningsklar bolig med god standard på materialer, belysning og hvitevarer. Kort oppsummert: Alt du trenger og litt til.

Du kan også velge å oppgradere til vår Best-løsning. Da leveres boligen med flere alternativer på ferdig leverte løsninger, og innredninger for den kvalitetsbevisste. Her er det bare å flytte rett inn og nyte det gode liv.

Les mer om valgmulighetene på blaklokkesvingen.no

Balkong og parkering

Fra stuen er det utgang til terrasse, med en solvegg hvor du kan nyte kaffekoppen i ro og mak. Balkongen er utformet slik at den er skjermet for vær og vind og innsyn mellom boligene.

Alle som kjøper enebolig kan parkere bilen trygt i en egen carport. 

Uteområder

Mellom husene blir det laget grønne og romslige lekeplasser og oppholdsplasser for både små og store. Det blir mange grøntområder, og det skal blant annet etableres en voll som skal skjerme mot trafikken.

Vi bygger boligene i Blåklokkesvingen