Hornebergtunet i Fossegrenda

119 leiligheter og 47 rekkehus – sameie

Livet på Hornebergtunet

På Hornebergtunet får familien god plass til å leve livet!

IMA107482

Hornebergtunet ligger i bydelen Fossegrenda, cirka 5 kilometer sør for Trondheim sentrum.

Det gamle industri- og forretningsområdet har blitt gjort om til et hyggelig og attraktivt boområde som egner seg spesielt godt for barnefamilier.

Kort avstand til det meste

Hornebergtunet ligger vestvendt og får en rolig og attraktiv beliggenhet til Nidelva, i umiddelbar nærhet til flotte rekreasjonsområder og mange servicetilbud. Det er gangavstand til Fossegrenda Senter med mange butikker og servicetilbud. I nærheten ligger også treningssenter, serveringssteder og underholdningstilbud.

Det er gode bussforbindelser til Trondheim, med alle sine muligheter, enten det er arbeid eller skole, servicetilbud, shopping eller kulturopplevelser.

Et aktivt liv

Er du glad i et aktivt friluftsliv, kan Hornebergtunet være stedet for deg. Rett opp bakken ligger Estenstadmarka med mange turmuligheter både sommer og vinter.

ETS23691ETS23691
Lyst på en liten tur - muligheten ligger rett utenfor døra.

Det er også kort avstand til parkområdene Øvre og Nedre Leirfoss. På Nedre leirfoss kan du benytte deg av fellesgriller og benker og bord som er satt opp for å gi deg og familien en hyggelig stund sammen. Her finner du også mange lekeapparater for de minste.

Det er mange gode grunner til å kjøpe bolig i Hornebergtunet, men nærheten til den nydelige Nidelva må være en av de aller beste. Ta på deg gode sko, fyll opp termosen og følg stien langs Nidelva, for eksempel fra Sluppen bru til idrettsanlegget ved Tempe. Langs elva finner du benker og fiskehytter. 

Fisk som blir holdt av en mann som nettopp fanget den.Fisk som blir holdt av en mann som nettopp fanget den.
Glad i å fiske? Fra Hornebergtunet har du Nidelva i gangavstand.

Skole og barnehage

Fra Hornebergtunet er det kort avstand til flere barnehager og skoler, blant annet Fossegrenda barnehage. Skolene Utleira, Nidarvoll og Sunnland, som også har ungdomsskoletrinn, ligger i nærområdet.

Underholdningstilbud i hjemmet

Alle som kjøper bolig på Hornebergtunet får installert en HD PVR-dekoder som gir deg mange muligheter. Fellesavtalen Komplett Maxi, som alle får, gir deg digital-tv, HDTV og analog-tv samt bredbånd med mulighet for bredbåndstelefoni. I tillegg kan du selvsagt oppgradere tilbudet.

Foretrekker du å høre på musikk er det greit å vite at musikktjenesten WiMP følger med. Det gjør også underholdningsportalen Canal Digital GO som er tilgjengelig på pc og Mac.