OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

Om boligene i Husbyåsen, H1

Boligene i Husbyåsen H1 blir lyse, lettstelte og moderne.

Boligene i Husbyåsen blir lyse og lettstelte, med nøye gjennomtenkte planløsninger og god standard. Det blir levert trestavs eikeparkett i alle oppholdsrom, og fliser på bad.

Takhøyden i boligen vil normalt være 2,4 meter. Hver bolig får egen balkong som leveres med impregnerte tregulv og rekkverk i glass. Det blir parkering i form av biloppstillingsplass på sameiets eiendom. Alle boligene har egen tilhørende sportsbod.

Oppvarming skjer via vannbåren varme. I tillegg leveres det panelovner i kjøkken, stue og på soverom av typen Nobø. På baderom blir det lagt varmekabler i gulvet.

Illustrasjonen viser et soverom i Husbyåsen

Kjøkken

Kjøkkeninnredningen leveres fra HTH eller tilsvarende. Hvitevarer fra Siemens blir satt inn før innflytning, dette gjelder hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøl- og fryseskap, komfyr og induksjonsplatetopp.

Illustrasjonen viser en stue i Husbyåsen

Bad

På baderommet vil det bli levert gulvfliser fra HI Nexos i størrelse 20 x 20 på gulv cm og 10 x 10 cm på vegg. Det leveres baderomsinnredning på cirka 80 cm fra HTH eller tilsvarende. I innredningen følger det med heldekkende vask med skap under, samt speil med innfelt LED belysning. Stikkontakt monteres på vegg i nærhet til speilet. Innredningen vil ha en høyde på cirka 120 cm.

Badet leveres med vegghengt toalett i hvit porselen, og dusjvegger fra Alterna Picto eller tilsvarende. Det blir avsatt plass og montert opplegg for vaskemaskin.