OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

Om boligene i Husbyåsen H2

Boligene i Husbyåsen H2 blir lettstelte, lyse og moderne, med gode planløsninger.

Boligene leveres med hvitpigmert eikeparkett Kährs Taranto 14 mm trestavs eller lignende. Trappene leveres i treverk med hvite vanger, hvite håndlister og stålspiler. Trappetrinnene leveres i hvitpigmert eik.

Det blir parkering på egen eiendom i garasje tilhørende boligen, i tillegg vil hver bolig ha egen utebod. Boligene får egen takterrasse i impregnert tre. 

Oppvarming skjer via panelovner som leveres i soverom og stue av typen Nobø, i tillegg vil boligene få vedovn av typen Nordpeis Uno 5 med stålpipe. På bad, gang og vaskerom legges det elektriske varmekabler for oppvarming.

Illustrasjonen viser utsikten fra en stue i Husbyåsen

Kjøkken

Kjøkkeninnredningen leveres fra HTH eller tilsvarende. Det følger med hvitevarer fra Siemens som oppvaskmaskin, kjøl- og fryseskap, komfyr og induksjons platetopp.

Bad

På baderomsgulvet og vaskerommet blir det lagt fliser fra HI Nexos i størrelse 20 x 20 cm og 10 x 10 cm. På veggene, både på bad og vaskerom, vil også ha flis i størrelse 20 x 50 cm. Det leveres baderomsinnredning på cirka 80 cm fra HTH eller tilsvarende. I innredningen følger det med heldekkende vask med skap under, samt speil med innfelt LED belysning. Stikkontakt monteres på vegg i nærhet til speilet. Innredningen vil ha en høyde på cirka 120 cm.

Badet leveres med vegghengt toalett i hvit porselen, og dusjvegger fra Alterna Picto eller tilsvarende. Vaskerommet blir levert med utslagsvask, og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.