Vi oppdaterer systemene våre

Oppdateringer 25. og 26. januar

25. og 26. januar oppdaterer vi systemene våre, og enkelte av tjenestene kan være utilgjengelige i korte perioder mellom kl. 12 og 17.

For obos.no gjelder dette: 

- bruktboligsøk og melding av forkjøp
- medlemskap og Min Side
- nyhetsbrev

Øvrige tjenester som også er berørt:

- Nabohjelp
- OBOS-appen
- Styrerommet
- Nabolaget
- Vibbo

Lukk
Hopp til innholdet

Om boligene i Husbyåsen H2

Boligene i Husbyåsen H2 blir lettstelte, lyse og moderne, med gode planløsninger.

Boligene leveres med hvitpigmert eikeparkett Kährs Taranto 14 mm trestavs eller lignende. Trappene leveres i treverk med hvite vanger, hvite håndlister og stålspiler. Trappetrinnene leveres i hvitpigmert eik.

Det blir parkering på egen eiendom i garasje tilhørende boligen, i tillegg vil hver bolig ha egen utebod. Boligene får egen takterrasse i impregnert tre. 

Oppvarming skjer via panelovner som leveres i soverom og stue av typen Nobø, i tillegg vil boligene få vedovn av typen Nordpeis Uno 5 med stålpipe. På bad, gang og vaskerom legges det elektriske varmekabler for oppvarming.

Illustrasjonen viser utsikten fra en stue i Husbyåsen

Kjøkken

Kjøkkeninnredningen leveres fra HTH eller tilsvarende. Det følger med hvitevarer fra Siemens som oppvaskmaskin, kjøl- og fryseskap, komfyr og induksjons platetopp.

Bad

På baderomsgulvet og vaskerommet blir det lagt fliser fra HI Nexos i størrelse 20 x 20 cm og 10 x 10 cm. På veggene, både på bad og vaskerom, vil også ha flis i størrelse 20 x 50 cm. Det leveres baderomsinnredning på cirka 80 cm fra HTH eller tilsvarende. I innredningen følger det med heldekkende vask med skap under, samt speil med innfelt LED belysning. Stikkontakt monteres på vegg i nærhet til speilet. Innredningen vil ha en høyde på cirka 120 cm.

Badet leveres med vegghengt toalett i hvit porselen, og dusjvegger fra Alterna Picto eller tilsvarende. Vaskerommet blir levert med utslagsvask, og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.