OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om boligene i Husbyåsen

Boligene i Husbyåsen trinn H4 blir lyse, lettstelte og moderne. Planløsningene er nøye gjennomtenkte slik at du får mest mulig ut av hver kvadratmeter.

Boligene leveres med hvitpigmert eikeparkett Kährs Taranto 14 mm trestavs eller lignende. Trappene leveres i treverk med hvite vanger, hvite håndlister og stålspiler. Trappetrinnene leveres i hvitpigmert eik.

Det blir parkering på egen eiendom i garasje tilhørende boligen, i tillegg vil hver bolig ha egen utebod. Boligene får egen takterrasse i impregnert tre. 

Oppvarming skjer via panelovner som leveres i soverom og stue av typen Nobø, i tillegg vil boligene få vedovn av typen Nordpeis Uno 5 med stålpipe. På bad, gang og vaskerom legges det elektriske varmekabler for oppvarming.

Illustrasjonen viser utsikten fra en stue i Husbyåsen

Kjøkken

Kjøkkeninnredningen leveres fra HTH eller tilsvarende. Det følger med hvitevarer fra Siemens som oppvaskmaskin, kjøl- og fryseskap, komfyr og induksjons platetopp.

Illustrasjonen viser fasader i Husbyåsen

Bad

På baderomsgulvet og vaskerommet blir det lagt fliser fra HI Nexos i størrelse 20 x 20 cm og 10 x 10 cm. På veggene, både på bad og vaskerom, vil også ha flis i størrelse 20 x 50 cm. Det leveres baderomsinnredning på cirka 80 cm fra HTH eller tilsvarende. I innredningen følger det med heldekkende vask med skap under, samt speil med innfelt LED belysning. Stikkontakt monteres på vegg i nærhet til speilet. Innredningen vil ha en høyde på cirka 120 cm.

Badet leveres med vegghengt toalett i hvit porselen, og dusjvegger fra Alterna Picto eller tilsvarende. Vaskerommet blir levert med utslagsvask, og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.