OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

Om boligene i Husbyåsen

Boligene i Husbyåsen trinn H4 blir lyse, lettstelte og moderne. Planløsningene er nøye gjennomtenkte slik at du får mest mulig ut av hver kvadratmeter.

Boligene leveres med hvitpigmert eikeparkett Kährs Taranto 14 mm trestavs eller lignende. Trappene leveres i treverk med hvite vanger, hvite håndlister og stålspiler. Trappetrinnene leveres i hvitpigmert eik.

Det blir parkering på egen eiendom i garasje tilhørende boligen, i tillegg vil hver bolig ha egen utebod. Boligene får egen takterrasse i impregnert tre. 

Oppvarming skjer via panelovner som leveres i soverom og stue av typen Nobø, i tillegg vil boligene få vedovn av typen Nordpeis Uno 5 med stålpipe. På bad, gang og vaskerom legges det elektriske varmekabler for oppvarming.

Illustrasjonen viser utsikten fra en stue i Husbyåsen

Kjøkken

Kjøkkeninnredningen leveres fra HTH eller tilsvarende. Det følger med hvitevarer fra Siemens som oppvaskmaskin, kjøl- og fryseskap, komfyr og induksjons platetopp.

Illustrasjonen viser fasader i Husbyåsen

Bad

På baderomsgulvet og vaskerommet blir det lagt fliser fra HI Nexos i størrelse 20 x 20 cm og 10 x 10 cm. På veggene, både på bad og vaskerom, vil også ha flis i størrelse 20 x 50 cm. Det leveres baderomsinnredning på cirka 80 cm fra HTH eller tilsvarende. I innredningen følger det med heldekkende vask med skap under, samt speil med innfelt LED belysning. Stikkontakt monteres på vegg i nærhet til speilet. Innredningen vil ha en høyde på cirka 120 cm.

Badet leveres med vegghengt toalett i hvit porselen, og dusjvegger fra Alterna Picto eller tilsvarende. Vaskerommet blir levert med utslagsvask, og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.