OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Illustrasjonen viser fasader i Husbyåsen

Livet i Husbyåsen

Boligene i Husbyåsen ligger idyllisk plassert på Husbyåsen – en av de mest populære bydelene i Stjørdal.

Husbyåsen er et familievennlig område. Her bor du i et rolig og trygt nabolag med nærhet til det meste. 

Kort vei til marka og sentrum

Natur- og friluftsområdene er en av dine nærmeste naboer. På vinteren er det flotte, oppkjørte skiløyper og ofte skøyteis i Remarka. På sommerstid finner du et nettverk av turveier og -stier i naturskjønne omgivelser.

IMA67562

Selv om boligene ligger nære marka, er det kort vei til butikker og servicetilbud. I Stjørdal sentrum finner du et bredt vareutvalg i alle stedets butikker.

Bybuss til sentrum

Rekker du ikke ta turen til sentrum til fots, finnes det bybuss med jevnlige avganger som passer ypperlig for pendlere.

Barnehager og skoler i gangavstand

Det er gangavstand til Fosslia barneskole, Stokkan ungdomsskole, Ole Vig Videregående skole og flere nærliggende barnehager, deriblant den nærmeste, Gnist Husbyåsen, som åpnet høsten 2015. Denne vil ligge rett rundt hushjørnet ditt.

IMA90403

For de aktive

Boligområdet har også etablert en flott kunstgressbane. Banen er belyst. Om vinteren ligger alt til rette for å lage skøytebane. Det finnes også en håndfull fotballbaner rundt området. Tar du turen til sentrum finner du idrettshaller med klatrevegg, svømmehall, friidrettsarena og enda flere kunstgressbaner.