OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

Om boligene i Husbyåsen

Vi har startet salget av 16 stilfulle leiligheter/firemannsboliger og rekkehus i et nytt boligfelt på Husbyåsen.

Vi har startet salget av 16 nye boliger på Husbyåsen. Her kan du velge mellom leiligheter/firemannsboliger og rekkehus på 69 - 150 kvadratmeter.

Illustrasjonen viser et soverom i Husbyåsen
Velg blant 16 stilfulle leiligheter og rekkehus i Husbyåsen.

Boligtyper, planløsninger og priser

Boligene får to til fire soverom. Badene får flislagt gulv og baderomsplater på veggene. Det blir også fliser på gulvet i vindfanget. Trappen får eiketrinn og hvite spiler, og det blir eikeparkett i alle oppholdsrom. 

Illustrasjonen viser en stue i Husbyåsen
I Husbyåsen får du en ny, lettstelt og moderne bolig.

Sunt inneklima

Et balansert ventilasjonsanlegg med pollenfilter sørger for et behagelig og komfortabelt innemiljø uten sjenerende trekk fra ventiler og åpninger. Dette, sammen med ferdigmalte vegg- og takplater i trefiber, anbefalt fra Norges Astma- og Allergiforbund, resulterer i et godt, trygt og komfortabelt innemiljø.