Slik blir boligen din i Husbyåsen

I Husbyåsen planlegger vi en helt ny gate med moderne byhus. Prosjektet vil bestå av stilfulle hus på cirka 150 kvadratmeter.

Illustrasjonen viser en uteplass i de nye rekkehusene i Husbyåsen Front i Stjørdal

Husbyåsen Front – kommer for salg

Vi planlegger 8 nye rekkehusboliger på cirka 150 kvadratmeter i det helt nye feltet Husbyåsen Front. Her får du fire soverom, to bad, vaskerom, kjøkken, stue og et ekstrarom til disposisjon. I tillegg blir det carport og terrasse på 30 kvadratmeter.

Illustrasjonen viser fasadene på noen av rekkehusene i Hysbyåsen FrontFørste salgstrinn i Husbyåsen Front vil bestå av åtte moderne rekkehus på ca 150. kvadratmeter.

Romslige boliger med god kvalitet

Alle boligene får tre eller fire soverom og WC/bad i begge etasjer. Badene får flislagt gulv og baderomsplater på veggene. Det blir også fliser på gulvet i vindfanget. Trappen får eiketrinn og hvite spiler, og det blir eikeparkett i alle oppholdsrom. 

Illustrasjonen viser et kjøkken i de nye rekkehusene i Husbyåsen Front i StjørdalI Husbyåsen Front får du en ny, lettstelt og moderne bolig. Her kan du flytte rett inn!

Sunt inneklima

Et balansert ventilasjonsanlegg med pollenfilter sørger for et behagelig og komfortabelt innemiljø uten sjenerende trekk fra ventiler og åpninger. Dette, sammen med ferdigmalte vegg- og takplater i trefiber, anbefalt fra Norges Astma- og Allergiforbund, resulterer i et godt, trygt og komfortabelt innemiljø.

Vi bygger boligene i Husbyåsen