OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Livet på Ranheim

Ranheim Amfi ligger midt i hjertet av Ranheim, en av Trondheims vakreste og mest attraktive boligområder.

Nydelig, sentral beliggenhet

Boligene ligger vakkert til, bare 700 meter fra Hansbakkfjæra og idylliske Ladestien. Her er nær tilgang til de fleste servicefunksjoner som dagligvare, skole, barnehager, kollektivtilbud og idrettshall. Et nytt, moderne kjøpesenter er under planlegging med beliggenhet bare en kilometer unna.

En bydel med energi og sjel

En stolt og lang industrihistorie, et fotballag I Eliteserien, flunkende ny barneskole, eget bydelsmuseum og en helt ny idrettshall bidrar til å skape et levende og aktivt lokalmiljø.

 

Ranheims eget fotballag i Eliteserien, Ranheim IL, bidrar til å holde lokalpatriotismen varm og skape en bydel med energi og sjel. Et godt og variert aktivitetstilbud for barn og ungdom sørger for det samme.

Store utdanningsinstitusjoner som Høgskolen i Sør-Trøndelag og Dronning Mauds Minne, Førskolelærerutdanningen ligger like ved og her finnes til og med en superlokal nettavis, Ranheimsavisa.

Er du interessert i historie anbefaler vi et besøk på bydelens museum og koselige søndagskafé. Her er den stolte og lange industrihistorien til Ranheim godt dokumentert. 

Kort vei til både fjorden og marka

Ranheim byr på både strand og fjell, og boligene har en flott beliggenhet ved Trondhjemsfjorden.

Du kan nyte flotte sommer- og høstkvelder i vakre omgivelser ved vannet.

Fra Ranheim Amfi har du også  lett tilgang til idylliske Ladestien som bukter seg gjennom lune viker helt til Trondheim senter.

Dame som jobber i skogen, langs vannet i Ranheim
Ladestien gir gode muligheter for trim, enten du liker å løpe, sykle eller gå.

Ti minutter unna med bil ligger Reppemarka med et eldorado av fine turmål og naturopplevelser. Her er det bare å finne frem tursko og termos.

 

Treskilt som viser avstander til turmål i Reppamarka
Velg blant mange, godt merkede turstier.

Foretrekker du sykkel ligger alt til rette for et spennende treningsøkt i Reppemarka. Og et annet yndet sted for søndagsturen er den populære sportshytta Tjønnstuggu ved foten av Solemsvåttan.

Mann som sykler i skogen