OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om Tiller 360

Leiligheter
Cirka 130 leiligheter
Størrelse
2 – 4 rom
Salgsstart
Ikke avklart
Innflytting
Ikke avklart
Status
Under planlegging
Kollektivtilbud
20 minutter til sentrum

Nye boliger på Tiller

Tiller 360 er stedet å bo for deg som ønsker å bo i landlige omgivelser, men samtidig ha god tilgang på det du trenger i en hektisk hverdag. Her skal vi bygge cirka 130 nye leiligheter i ulik størrelse, fra to- til fireromsleiligheter. 

Tiller 360 ligger bare fem minutter fra Trondheims mest innholdsrike handleområde. Her finner du blant annet Midt-Norges største kjøpesenter, City Syd, samt flere andre kjøpesentre.

Nærhet til alt

Omtrent alt du trenger av kjøpesentre og servicefunksjoner finner du i umiddelbar nærhet, det være seg dagligvare, elektronikk, møbler, lege, post og treningssenter. Det finnes også flere barnehager i området.

Ønsker du å stå over middagslagingen en dag er det også et godt utvalg av restauranter og kafeer i nærheten.

20 minutter til sentrum

Jobber du i Trondheim sentrum, eller skal du ut en kveld? Da kan du enkelt hoppe på bussen rett borti gata og være i sentrum på cirka 20 minutter.

Rett ut i marka

For deg som er glad i trening, skiturer og friluftsliv har du umiddelbar tilgang på flotte turområder. Tiller 360 ligger tett på Tillermarka, Pilegrimsleden og Nidelven, og mulighetene er mange for fine naturopplevelser.

Meld interesse og hold deg oppdatert

Er du interessert i å høre mer om prosjektet? Meld interesse og få alle de nyeste oppdateringene på e-post. Du vil også få informasjon om salgsstart og planleggingsprosessen. 

Meld interesse for Tiller 360

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når salget starter.

Bli medlem

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Jan Erik Fjeldseth

Prosjektselger