OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet
Illustrasjon som viser en terrasse som tilhører en av leilighetene på Tillerlandet.

Livet på Tillerlandet

Vil du bo i flotte naturomgivelser bare 20 minutter unna Trondheim sentrum? På toppen av Tiller lever du omgitt av store turområder og har både skoler, barnehager og butikker i nærheten.

Tillerlandet er bare fem små minutter fra Trondheims mest innholdsrike handleområde. Her finner du flere kjøpesentre, blant annet Midt-Norges største kjøpesenter City Syd.

Her finner du alt

På et lite område får du alt fra melk og brød til elektronikk og møbler. Lege, apotek, post, bank, dyreklinikk og treningssenter er også lett tilgjengelig her.

Spise ute eller ta med hjem?

Skal du ut og spise kan du velge i et godt utvalg restauranter og kafeer, og hvis du vil slippe å lage middag en dag, er det en enkel sak å finne takeaway-mat.

Par som jogger i skogen
For deg som er glad i trening, skiturer og friluftsliv byr Tillerlandet på varierte muligheter.

20 minutter til Trondheim

Når du skal på jobb eller en tur på byen, kan du hoppe på bussen rett borti gata og være i sentrum på cirka 20 minutter.

Trening og friluftsliv

For deg som er glad i trening, skiturer og friluftsliv byr Tillerlandet på varierte muligheter. Noen stavtak eller pedaltråkk fra husveggen venter fine turstier og skiløyper. For ikke å snakke om Nidelva. Kort sagt; områder som innbyr til aktiviteter både sommer og vinter.

Dessuten tilbyr både Tiller og Sjetne idrettslag organisert trening i fotball, håndball, ski og andre idretter.

Illustrasjon fasade blokk med uteområde
Leilighetene på Tillerlandet er skreddersydd for at du skal få den beste sol- og utsiktsopplevelsen.