Boligen din på Tillerlandet

Med leilighet eller rekkehus på Tillers høyeste punkt kan du nyte utsikten fra balkong eller takterrasse. Alt er nytt og elegant, med praktiske planløsninger og egen parkeringsplass.

På Tillerlandet kan du bo smart og komfortabelt - og bruke tiden på det som er viktig.
På Tillerlandet kan du bo smart og komfortabelt - og bruke tiden på det som er viktig.

Gå direkte til:

Pris, planløsning og plassering

På Tillerlandet blir det lyse leiligheter fra 45 til 120 kvadratmeter, og romslige rekkehus fra 100 til 180 kvadratmeter. Hva passer best for deg? Finn din favorittbolig i boligvelgeren på tillerlandet.no. Det får du også mer informasjon om priser, planløsninger og de ledige boligene. 

Du trenger ikke være OBOS-medlem fra før for å kjøpe leilighet på Tillerlandet.

I prospektet kan du lese mer om de nye leilighetene i hus C.

Balkonger og store terrasser

Alle leilighetene i Tillerlandet har solrik balkong eller uteplass, og flere av de øverste har store, flotte takterrasser på opptil 100 kvadratmeter. 

Illustrasjon av fasaden til Tillerlandet. Bildet viser hagen til rekkehusene, hvor det er noen barn som leker i et lite telt og vokse som sitter og koser deg på terrassenIllustrasjon av fasaden til Tillerlandet. Bildet viser hagen til rekkehusene, hvor det er noen barn som leker i et lite telt og vokse som sitter og koser deg på terrassen
Uansett hvor i prosjektet boligen din befinner seg, vil du få en uteplass du kan nyte. 

Økonomisk og behagelig inneklima

Både leilighetene og rekkehusene har vannbåren varme via radiatorer og balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Dermed får du et godt inneklima, og sparer både fyringsutgifter og miljø.

Garasje og boder

Hver leilighet har sin egen parkeringsplass i garasjeanlegget i kjelleren, eller carport på bakkeplan.

Lyst og tidløst interiør

På badet er det tidløse fliser og vegghengt WC. Kjøkkenet har lys innredning med rene, moderne linjer.

Illustrasjon av interiøret i en av boligene på Tillerlandet. Det er en spisestue og man kan se kjøkkenet og store, åpne vindu som slipper inn mye lys.Illustrasjon av interiøret i en av boligene på Tillerlandet. Det er en spisestue og man kan se kjøkkenet og store, åpne vindu som slipper inn mye lys.
Moderne, lyst og stilrent. 

Kan tilpasses din smak

Kunne du tenkt deg en annen parkett på gulvet, eller downlights i taket? Kanskje noen andre skapfronter på kjøkkenet? Det er mulig å gjøre visse endringer i interiøret, slik at du skiller deg fra naboen og setter ditt eget preg på det nye hjemmet ditt.