Livet på Væretrøtoppen

Øverst i populære Værestrøa, i det fredelige boområdet, med fullkommen harmoni på din egen balkong. Med marka i ryggen og med utsikt over fjorden, kanskje noe godt i glasset - bare et kvarter etter at du startet bilen i Trondheim.

Det er gangavstand til Væresholmen, som er et populært bade- og friluftsområde.
Det er gangavstand til Væresholmen, som er et populært bade- og friluftsområde.

Livet er ikke det verste man har når man bor ved flotte bade- og friluftsområder, men samtidig sentralt!

Bilde av to barn som koser seg ved SolemstjønnaBilde av to barn som koser seg ved Solemstjønna

Strandliv og turopplevelser

Rett bak husveggen har du tilgang til fine ski- og turløyper. Det er ikke langt til det populære turmålet Tjønnstuggu, og du kan også legge turen om utsiktstårnet på Solemsvåttan, der du har utsyn over hele byen, fjorden og Jonsvatnet.

Frister det med et bad eller grilling ved vannkanten, har du gangavstand til badestranda Væresholmen.

Bilde av utkikkstårnet ved SolemsvåttånBilde av utkikkstårnet ved Solemsvåttån
Utsiktstårnet på Solemsvåttan kan være et bra turmål.

Ute til middag, vaffel på søndag

Når du vil spise middag ute, har Ranheim gode spisesteder som Horizont og Romantica, og aller nærmest er populære La Perla på Hundhammeren.

Prøv også de gode vaflene på Ranheim Bydelsmuseum! Muséet er fullt av historie og hyggelig atmosfære, og holder til på nedlagte Ranheim jernbanestasjon, en akkurat passe lang søndagstur unna.

Bilde av et par som sitter og koser seg ved et bål i marka ved Væretrøa Bilde av et par som sitter og koser seg ved et bål i marka ved Væretrøa
Pølsene smaker gjerne ekstra godt når de grilles i friluft. Skogen har du rett i nærheten.

Barnehager og skoler i nærområdet

Væretrøtoppen har gunstig beliggenhet i forhold til barnehager og skoler. Nærmeste barnehage er 200 meter unna (Solstrålen barnehage), og det er et par kilometer til Ranheim barneskole, som ligger ved idrettsanlegget på Ranheim. Ungdomsskolen ligger på Markaplassen (4,7 km).

Reise kollektivt?

Nærmeste bussholdeplass er cirka 100 meter nedi veien, og tar deg til sentrum på ca 20 minutter. Trondheim Lufthavn Værnes er 21 kilometer unna, og det er kort vei til p-plass for matebuss.

Kjøper du nytt får du tid

Flunkende nye leiligheter betyr smarte, gjennomtenkte løsninger. Det betyr også at du slipper kraner som drypper og vinduskarmer som flasser. Med andre ord; ikke noe oppussing på mange, mange år. Slik får du mer tid til det som er viktig for deg.