Boligen din på Væretrøtoppen

Leilighetene på Væretrøtoppen ligger høyt og luftig, med balkong mot vest og stilrent interiør. Alt er nytt og universelt utformet, med smarte planløsninger, heis og garasjekjeller.

Fra boligene i Væretrøtoppen kan du nyte den fantastiske utsikten over Trondheimsfjorden.
Fra boligene i Væretrøtoppen kan du nyte den fantastiske utsikten over Trondheimsfjorden.

Gå direkte til:

Pris, planløsning og plassering

På Væretrøtoppen har du fortsatt mulighet til å sikre deg den siste ledige 3-roms leiligheten. Leiligheten er på 80 kvadratmeter, har stue og kjøkken i ett, to soverom og bad, hvor det er en egen del for vaskerom

Se den ledige leiligheten på finn.no

Last ned prospekt

Balkonger med utsikt

Alle leilighetene har solrik balkong mot vest, og fra mange av dem kan du nyte den flotte utsikten over Trondheimsfjorden og mot sentrum.

Bildet viser utsikten fra en balkong i Væretrøtoppen. Balkongen er møblert med et bord og seks utetolerBildet viser utsikten fra en balkong i Væretrøtoppen. Balkongen er møblert med et bord og seks utetoler
Du kan kose deg i sola på din egen balkong, uansett om du velger den minste eller største leiligheten.

Store vinduer og moderne interiør

Innvendig får du det lyst og luftig, med store vindusflater og hvite vegger. Stuen og alle soverommene har gulv med eikeparkett, og på badet er det fliser på vegger og gulv.

Kjøkkenet har hvite, glatte fronter og integrerte hvitevarer.

Bildet viser en av stuene i Væretrøtoppen. Rommet er innredet med en grå sofagruppe og to svarte, firkanta stuebord. Til venstre i bildet er det et spisebord med seks svarte stoler. I bildet ser man også deler av balkongen. Bildet viser en av stuene i Væretrøtoppen. Rommet er innredet med en grå sofagruppe og to svarte, firkanta stuebord. Til venstre i bildet er det et spisebord med seks svarte stoler. I bildet ser man også deler av balkongen.
En ny, moderne leilighet er en behagelig boform som frigjør mer tid til det du liker å gjøre.

prospektet for Væretrøtoppen kan du lese mer om boligene og se de ulike planløsningene. 

Behagelig og økonomisk inneklima

Leilighetene har vannbåren varme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Slik at du får et godt inneklima og lavere fyringsutgifter.

Bildet viser et av soverommene i Væretrøtoppen. Rommet er innredet med en dobbeltseng, et hel speil og et mørkt, firkantet nattbordBildet viser et av soverommene i Væretrøtoppen. Rommet er innredet med en dobbeltseng, et hel speil og et mørkt, firkantet nattbord
Leilighetene har fra ett til tre soverom.

Bildet viser et bad i Væretrøtoppen med hvite veggfliser og grå gulvfliser. På den ene dusjveggen henger det grå morgenkåpe og på servanten ligger det to lysegrå håndklerBildet viser et bad i Væretrøtoppen med hvite veggfliser og grå gulvfliser. På den ene dusjveggen henger det grå morgenkåpe og på servanten ligger det to lysegrå håndkler
Moderne, flislagte bad med det nyeste og mest lettstelte av innredning. 

Garasje og boder

Bilen kan du sette tørt og trygt på parkeringsplassen din i kjelleren, og ta heisen opp til leiligheten. I kjelleren har du også din egen sportsbod.