OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene på Blindheimshøgda

Leilighetene i Blindheimshøgda sameie blir moderne og lyse, med markterrasse eller balkong. På det ene bygget blir det en felles takterrasse for alle beboere.

Illustrasjon som viser dør ut mot balkong og spiseplass på kjøkkenet.

Lyst og moderne

Boligene blir bygget med vekt på kvalitet. Alle leiligheter er gjennomgående og har vannbåren gulvvarme. Leilighetene får skyvedører til balkong eller markterrasse. Den fantastiske utsikten mot Sunnmørsalpene kan nytes gjennom store vindusflater som også gir godt med dagslys.

Gulv i stue, kjøkken, soverom og gang blir levert med lys trestavs eikeparkett. Gulv på bad, vaskerom og deler av gang blir levert med grå fliser. Badet får også varmekabler.

Illustrasjon av et mulig kjøkken på Blindheimshøgda.

Kjøkken

Kjøkkenløsningen fra HTH gir kjøkkenet god kontakt med stue, spiseplass og gjester. Kjøkkenet leveres med hvite og glatte fronter. Alle kjøkken leveres med integrerte hvitevarer og kjøkkenventilator tilpasset de forskjellige leilighetstypene. Du har selvfølgelig muligheten til å skape personlig løsning ved hjelp av tilvalg.

Bad

Badet er funksjonelt innredet med lyse veggfliser, vegghengt toalett, dusjhjørne med glassdører og et speilskap over servanten. Innredning leveres med glatte, hvite fronter. Gulvet er flislagt med varmekabler. 

Baderom i en av leilighetene som kommer på Blindheim i Ålesund.

Stue

En moderne og funksjonell stue med god planløsning gir leiligheten en romslig følelse som kombinert med åpen kjøkkenløsning. Romløsningen er praktisk med lyse flater og store vinduer. Oppholdsrom får eikeparkett og en skyvedør tar deg med ut på balkongen/markterrassen. Alle leiligheter leveres som listefritt.

Foto av stue med flott utsikt mot fjellene.

Soverom

Du tilbringer mer tid på soverommet enn noe annet sted i boligen. Leilighetene har gode planløsninger og det er avsatt plass til skyvedørsgarderobe på hovedsoverom.

Illustrasjon av soverom i en av leilighetene på Blindheimshøgda.

Balkong og takterrasse

Alle leiligheter har egen sydvendt balkong eller markterrasse. Fra felles takterrasse har du 180 graders utsikt til noe av det vakreste Sunnmøre kan tilby, Hjørundfjorden med Sunnmørsalpene rundt.

Utsiktfoto som viser illustrasjon av takterrassen på Blindheimshøgda med utsikt ut mot Sunnmørsalpene.

Fellesområder og parkering

Det blir opparbeidet flotte fellesområder, i tillegg til takterrassen. Mellom byggene blir det felles grøntområde med lekeplass, gangveier og sitteområder. Alle leiligheter får parkeringsplass i felles parkeringskjeller med heis, hvor det også blir tilrettelagt for elbil-lading.

Finn din bolig

Se nærmere på planløsninger, plassering og priser i boligvelgeren.

Gå til boligvelgeren