Hopp til innholdet

Om Holsåsen

Boliger
21 leiligheter
Størrelse
To til tre rom
Salgsstart
Høsten 2019
Kollektivtilbud
Cirka 15 minutters gange til Moa trafikkterminal
Organisering
Borettslag
Innflytting
Planlagt fra vinteren 2020/2021

Holsåsen i Fremmerholen

Høsten 2019 starter vi salget av de første leilighetene i Holsåsen i Fremmerholen, Ålesund. Med sentral beliggenhet i naturskjønne omgivelser legges det til rette for en enkel og trivelig hverdag.

Om leilighetene

I Holsåsen borettslag blir det totalt 21 leiligheter fordelt på to bygg. Her kan du velge mellom to- til treromsleiligheter med størrelser fra 65 til 80 kvadratmeter. Alle leilighetene kommer med syd- eller vestvendt balkong, samt egen svalgang med ytterdør. Med plasseringen på toppen av åsen får leilighetene flott utsikt utover Fremmerholen.

Grønne omgivelser

Holsåsen er det perfekte utgangspunktet for deg som vil bo sentralt og ha kort vei til gode rekreasjonsmuligheter. Boligområdet grenser mot et grønt friområde i vest, og like ved byggefeltet ligger også Holsfjellet og Rødlandstua. Her finner du et mylder av turmuligheter på oppmerkede stier med gapahuker og utsiktspunkt.

Sør for området ligger Lillevannet og Emblemsfjellet. Her kan du gå korte og lange turer – både med og uten fiskestang. Ved Lillevannet er det etablert flere turstier, sitteplasser og en tuftepark med treningsapparater. Du kan også ta runden rundt hele vannet på turstien som er også tilrettelagt for rullestolbrukere.

Bildet viser en tursti ved et vann.

Godt kollektivtilbud

Med Holsåsens sentrale beliggenhet har du kort vei til alt. Egen bussrute tar deg til og fra Moa Trafikkterminal. Derfra går det busser til hele distriktet i tillegg til langdistanseruter og transport til Ålesund lufthavn Vigra.

Salgsstart høsten 2019

De første leilighetene i Holsåsen borettslag legges ut for salg i løpet av høsten 2019. Vil du få beskjed om når salget starter og holde deg oppdatert på siste nytt om prosjektet? Meld deg på som interessent i skjemaet under, så holder vi deg oppdatert.

Meld interesse for Holsåsen

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når salget starter.

Bli medlem

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Espen Johansen

Prosjektmegler (Notar)