OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Fire smilende mennesker på gåtur i skogen.

Livet i Holsåsen

Holsåsen gir deg det beste av to verdener. Her bor du sentralt, men likevel skjermet med mulighet til å koble av i grønne omgivelser.

Grønne friområder

Holsåsen er det perfekte utgangspunktet for deg som vil bo sentralt og ha kort vei til gode rekreasjonsmuligheter. Boligområdet grenser mot et grønt friområde i vest, og like ved byggefeltet ligger også Holsfjellet og Rødlandstua. Her finner du et mylder av turmuligheter på oppmerkede stier med gapahuker og utsiktspunkt.

Sør for Holsåsen ligger Lillevannet og Emblemsfjellet. Her kan du gå korte og lange turer – både med og uten fiskestang. Ved Lillevannet er det etablert flere turstier, sitteplasser og en tuftepark med treningsapparater. Du kan også ta runden rundt hele vannet på turstien som er også tilrettelagt for rullestolbrukere. Emblemsfjellet er et populært turmål hele året der både stier og stolheisen kan ta deg opp mot flere av toppene.

Sør for Holsåsen ligger Lillevannet og Emblemsfjellet. Her kan du gå lange eller korte turer hele året.

Nærhet til det meste

Holsåsen har en sentral beliggenhet med kun få minutters gange til flere barnehager i tillegg til barne- og ungdomsskole. Det er også to videregående skoler i nærheten. En kort kjøretur tar deg til tettstedet Moa som har kjøpesenter, kino, svømmehall og en rekke andre servicetilbud for hele familien, eller du kan dra til handelsstedet Breivika der du finner det meste du trenger i et av områdets mange varehus.

Gutt med grønn sekk som leier en voksen kvinne på en gangvei.
Fra Holsåsen borettslag er det kort vei til barnehager og barne- og ungdomsskoler.

Godt kollektivtilbud

Med Holsåsens sentrale beliggenhet har du kort vei til alt. En egen bussrute tar deg til og fra Moa Trafikkterminal. Derfra går det busser til hele distriktet i tillegg til langdistanseruter og transport til Ålesund lufthavn Vigra.

Bilde av Moa Park og kvinne gående på sti.
Ta bilen eller bussen til servicetilbudene i Moa.