Vi oppdaterer systemene våre

Oppdateringer 25. og 26. januar

25. og 26. januar oppdaterer vi systemene våre, og enkelte av tjenestene kan være utilgjengelige i korte perioder mellom kl. 12 og 17.

For obos.no gjelder dette: 

- bruktboligsøk og melding av forkjøp
- medlemskap og Min Side
- nyhetsbrev

Øvrige tjenester som også er berørt:

- Nabohjelp
- OBOS-appen
- Styrerommet
- Nabolaget
- Vibbo

Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Holsåsen

Leilighetene i Holsåsen borettslag blir lyse og åpne, med markterrasse eller balkong, samt egen svalgang med ytterdør.

Et moderne hjem

På Holsåsen kan du flytte rett inn i en lettstelt og moderne leilighet. Her får en du en romløsning som er praktisk med store vindusflater som slipper inn godt med lys. Gulvene på stue, kjøkken, soverom
og deler av entréen får trestavs lys eikeparkett. Bad og resterende gang får fliser. Det blir vannbåren gulvvarme og varmekabler på badet.

Alle leilighetene får egen syd- eller vestvendt markterrasse eller balkong. Mellom byggene vil det være felles grøntarealer til fri disposisjon for beboerne. Det følger med én parkeringsplass for hver
leilighet lokalisert i et felles garasjeanlegg med heis til alle etasjer. Det medfølger en sportsbod i tilknytning til parkeringsplassen.

Illustrasjon av et lyst kjøkken i Holsåsen borettslag.

Kjøkken

Leilighetene får en åpen stue- og kjøkkenløsning som gjør at du får god kontakt med stue, spiseplass og gjester. Kjøkkenet leveres med hvite og glatte fronter med både under- og overskap. Over kjøkkenbenk og under overskap legges det lyse fliser. Kjøkkeninnredning leveres fra HTH med komfyr, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap.

Bad

På badet får du lyse veggfliser og grå fliser på gulv med varmekabler. Toalettet er vegghengt, dusjen er i et hjørne med glassdører og et stort speilskap følger med over servanten. Innredningen leveres med glatte hvite fronter. På badet får du også dimbare downlights som setter den perfekte stemningen i rommet.

Finn din bolig

Se nærmere på planløsninger, plassering og priser i boligvelgeren.

Gå til boligvelgeren