OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om Bogerud torg

Boliger
111 leiligheter
Størrelse
2 til 5 rom og ca. 40 - 100 m²
Status
Venter på å få godkjent reguleringsplan
Salgsstart
Ikke avklart
Innflytting
Ikke avklart
Organisering
Ikke avklart

Nye, moderne boliger på Bogerud

OBOS planlegger å bygge 111 nye boliger på Bogerud. De nye leilighetene blir liggende vestvendt, like ved idylliske Østmarka. Bogerud torg skal være et godt sted å bo, hvor alle kan finne det hjemmet som passer for seg. Her kan du velge mellom to-, tre-, fire-, og femromsleiligheter på mellom 40 og cirka 100 kvadratmeter.

De fleste boligene vil bli gjennomgående med gode lys- og solforhold. Boligene planlegges slik at de tilfredsstiller krav til støydemping. Alle leilighetene blir tilknyttet fjernvarmeanlegg, noe som gir deg et godt og behagelig inneklima året rundt.

Store friområder

På Bogerud vil du være omgitt av store grøntområder. Veien er kort til Østmarka og Nøklevann, og Rustadfeltet og Østensjøvannet ligger rett vest for torget. I Østmarka har du uendelig med turmuligheter, enten du foretrekker å gå, sykle eller gå på ski. 

Godt kollektivtilbud

De nye boligene skal bygges like ved T-banestasjonen, som nylig har blitt rehabilitert og modernisert. Turen inn til Oslo S tar bare 19 minutter. Det er også gode bussforbindelser i området.

Parkering og heis

Det vil bli bygget parkeringsanlegg under boligene, og her legges det til rette både for bil og sykkel. Alle blokkene får heis som går opp til hver etasje.

Venter på å få godkjent reguleringsplan

OBOS venter for tiden på at Plan- og bygningsetaten skal behandle reguleringsplanen. 

Illustrasjonene til dette prosjektet er laget av ARK 19 Arkitektkontor AS.

Meld interesse for Bogerud torg

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når salget starter.

Bli medlem

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Marius Holm

Prosjektselger