OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om Bølgelengden

Boliger
Cirka 75 leiligheter
Størrelse
2 til 3 rom og cirka 50 til 70 kvadratmeter
Status
Venter på godkjenning fra kommunen
Salgsstart
Planlagt første del av 2021
Innflytting
Planlagt fra 2023
Organisering
Borettslag

Boliger for eldre

OBOS og Diakonhjemmet Omsorg har inngått et samarbeid om å utvikle seniorboliger. Disse leilighetene kommer til å ligge sentralt rett ved T-banestasjonen og kjøpesenteret på Lambertseter. OBOS skal bygge og selge boligene, mens Diakonhjemmet Omsorg skal levere tjenester til beboerne og lokalmiljøet fra egne lokaler i bygningen.

Husvert

Bølgelengden skal være et helsefremmende bomiljø hvor eldre opplever trygghet. Diakonhjemmet Omsorg vil stille med en husvert, som skal hjelpe beboerne med det de trenger for å bidra til en enklere hverdag. Denne stillingen vil være døgnbemannet og personen vil ha helsefaglig bakgrunn. Leilighetene er tenkt levert med en standardpakke av tjenester fra Diakonhjemmet Omsorg, men med muligheter for individuelle tilleggstjenester. 

Les mer om bokonseptet

Status

Vi planlegger salgsstart av boligene til høsten. Om alt går etter planen vil byggingen trolig starte i andre halvdel av 2021. Fremdriften avhenger av nødvendige godkjennelser fra Plan- og bygningsetaten.

Meld interesse og hold deg oppdatert

Er du interessert i å høre mer om prosjektet? Meld interesse og få alle de nyeste oppdateringene på e-post. Du vil også få informasjon om salgsstart og planleggingsprosessen. 

Meld interesse for Bølgelengden

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

En ny fase i livet

Når man har lagt den yrkesaktive delen i livet bak seg, begynner et nytt kapittel. Derfor lanserer vi et nytt bokonsept for alle som vil fortsette et meningsfullt liv i sosiale omgivelser.

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når salget starter.

Bli medlem

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Marius Holm

Prosjektselger