OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

I likhet med mange andre industriområder langs Akerselva skal også Frysja forvandles til et moderne nabolag. Industrien flytter ut, og menneskene flytter inn!

Her bygger OBOS og Stor-Oslo Eiendom i samarbeid Frysjaparken – cirka 900 nye boliger med tilhørende næringsarealer som kaféer, butikker, skole, park, torg, barnehage og andre urbane kvaliteter.

Beliggenheten i overgangen mellom marka og byen er unik. Vi har lagt stor vekt på moderne arkitektur og et bymessig bomiljø der du kan kjøpe en kaffe «to go» på vei ned til sentrum – eller snøre på deg turskoene og tråkke rett inn i Nordmarka.

OSLO 20110615
Illustrasjonsbilder for OBOS
Foto: nyebilder.no kaffe
kaffebar
kafé
byliv
by
illustrasjon
bydel
bolig
venner
venninner
fritid

OBOS-bladet
illustrasjonsbilder

på Bildet: Anne Hanche Framstad og Cecilie Ring Gulowsen mission
Selv om det er kort vei til marka, ligger Frysjaparken fortsatt i byen. Her starter bypulsen!

Urbane kvaliteter

Det urbane preget i Frysjaparken sikres av et spennende spill i arkitekturen. Kaféer og butikker i handlegaten gir bymessige kvaliteter som gjør hverdagen enkel og funksjonell for den som bor her.

I nabolaget vil det bli nye butikker, kafeer, parker, torg og alt du trenger i hverdagen. Er du på jakt etter shopping ligger Nydalen og Storo mindre en fem minutter unna med bil – tar du sykkelen er du fremme på cirka femtem minutter. Allerede i dag er det matbutikk, apotek og treningssenter bare noen få hundre meter fra boligene.

 

Frysjaparkens nærhet til Nord-marka og Maridalsvannet gir en god forutsetning for tur og trening i det fri!

Tur og trening i det fri

Fra parkeringsplassen på Brekke har du hele nettverket av skiløyper som venter på deg i Nordmarka. På østsiden av Maridalsvannet ligger Lillomarka med sine idylliske markastuer. Vil du oppleve marka fra en annen side er det mulig å stå på skøyter på et av markas mange tjern. Vil du heller ta sykkelen fatt, kan du følge merkede løyper eller selv velge veien gjennom terrenget. Området rundt Maridalsvannet er populært for rulleski, og på Stilla er det sandvolleyballbane på sommerstid.

Ønsker du å kombinere treningsturen med litt sightseeing er en gåtur langs Akerselva fra nord til sør både en passe utfordrende, vakker og kulturell tur gjennom Oslos historie.

I tillegg finnes det en lang rekke tilbud organisert idrett for både barn og voksne, sommer som vinter.

Vi legger til rette for et aktivt liv. Som beboer i Frysjaparken får du tilgang til en femtitre kvadratmeter stor smørebod og sykkelverksted. 

Vi legger til rette for et aktivt liv. Som beboer i Frysjaparken får du tilgang til en 53 kvm stor smørebod og sykkelverksted.

Jenny, prosjektselger for Frysjaparken

I nabolaget

Vil du flytte inn i Frysjaparken?

Frysja totalforvandles: Industrien flytter ut og menneskene flytter inn. I et helt nytt nabolag, der byen møter marka, bygger vi cirka nye 900 boliger. Du kan sikre deg en av disse allerede nå!