OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Frysjaområdet i Oslo er nå under total forvandling. Sammen med Stor-Oslo Eiendom bygger vi nå boligprosjektet Frysjaparken med nærmere 900 nye boliger. I årene som kommer vil også flere andre aktører bygge ut i området. Utbyggingen av Frysjaparken er allerede i gang, og 1. februar 2018 ble første spadetak tatt.

Med all industri ut, og med blant annet planlagte kafeer, butikker, torg, skole og barnehage i området, vil Frysja vokse frem som et nabolag hvor du har alt det du trenger i nærheten. Her blir det godt å bo!

Illustrasjon av boliger på Frysjaparken med kafé på gateplan
Det planlegges blant annet kafeer, butikker og torg i Frysjaparken, slik at du som bor der har alt det du trenger i nærheten.

Urbant og grønt

Frysja ligger i Bydel Nordre Aker mellom Maridalsvannet og Nydalen, med kort vei til Kjelsås stasjon. Med nærheten til både kafeer, butikker, Oslo sentrum og marka, har du kort vei til både det pulserende bylivet og hvilepulsen. Butikker i handlegaten gjør hverdagen enkel og funksjonell, samtidig som naturen trekkes inn på tvers mellom boligene. For i tillegg til grønne gårdsrom får marka en tydelig plass – også inne i Frysjaparken.

Markapassasjen

Langs med trinn 1 og trinn 2 går et grøntdrag med trær, busker og gress som vanligvis er en velkjent del av Nordmarkas miljø. Nordmarkas naturlige frodighet får en sammenhengende passasje helt ned til Akerselva, noe både du og besøkende kan nyte godt av på flere måter. Ta en pust i bakken på en av de solide trebenkene eller kos deg med en god bok på de romslige liggebenkene under trærne.

Illustrasjon av Frysjalia borettslag – også mellom byggene får naturen ta plass.

Markapassasjen blir et sted hvor du kan senke skuldrene, glede deg over den frodige naturen og få med deg det yrende fuglelivet på veien hjem til leiligheten din. En liten bekk sildrer gjennom området og ligger stedvis under stien som svinger seg nedover. Markapassasjen vil gi barna en naturlig plass for fri lek i en forlengelse av skogen – og med kort avstand fra hjemmet.

 

Om Frysja

Nærområdet
Akerselva, friluftsområder, parker, sykkelstier, lekeplasser og badeplass.
Transport
Gode kollektivforbindelser med buss, tog og trikk.
Barnehager og skoler
Flere barnehager og skoler i området. Skole og barnehage planlegges på Frysja.
Handel og tjenester
Dagligvare, legekontor, detaljhandel. Planlagt handlegate på Frysja.
Kultur
Teknisk museum, kunstsenter, Skjerven gård.
Fritid
Nordmarka i umiddelbar nærhet, idrettsanlegg, golfsenter.

Vil du flytte inn i Frysjaparken?

Frysja totalforvandles: Industrien flytter ut og menneskene flytter inn. I et helt nytt nabolag, der byen møter marka, bygger vi cirka nye 900 boliger. Du kan sikre deg en av disse allerede nå!