Hopp til innholdet
1
2
3

I salg nå

Byggestart

Innflytting

5 ledige boliger på Frysjalia borettslag, trinn 1

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Frysjalia borettslag

Frysjalia borettslag er de første byggene i Frysjaparken og blir liggende ved Frysjaveien, like ved idylliske Akerselva. Med Nordmarka som nærmeste nabo bor du ved inngangsporten til et nettverk av trenings- og turmuligheter både sommer og vinter.

Buss 54 stopper bare to minutter unna, og du kan spasere til Kjelsås stasjon på ti minutter der du finner både tog og trikk. Tar du sykkelen, er du på Storo Storsenter på femten minutter. Det er matbutikk, apotek og treningssenter bare et par hundre meter fra boligene.

Velg mellom et utvalg to- til fireromsleiligheter i ulik størrelse, med smarte planløsninger og balkong eller terrasse. Leilighetene er tegnet av det prisbelønte arkitektkontoret A-lab. Boligene får et nordisk og minimalistisk preg, med rene linjer og et moderne uttrykk. 


Om leilighetene i Frysjalia borettslag

Leilighetene i Frysjalia borettslag får et nordisk og minimalistisk preg, med rene linjer og et moderne uttrykk. Store vinduer og en god takhøyde på cirka 2,6 meter gjør leilighetene lyse og luftige.

Boligene får enstavs eikeparkett på oppholdsrom og et stilrent kjøkken fra HTH. Kjøkkenet får integrerte hvitevarer, grå benkeplate i laminat og godt med oppbevaringsplass. Baderommet får grå fliser på gulv og hvite fliser på veggene, samt downlights med dimming i taket.

Les videre

Lyst til å ta en titt?

Tirsdag 15. oktober
kl 16.00 - 18.00
Søndag 20. oktober
kl 12.00 - 13.30

Ingen forkjøpsrett

Salgsmøtet er nå overstått, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det først til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Thomas B Rasmussen

Thomas B Rasmussen

Prosjektselger

Eskil Flakstad

Eskil Flakstad

Prosjektselger

Det finnes 1 salgstrinn til, med 19 ledige boliger på FrysjaliaFrysja