OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
1
2
3

Utsolgt

Byggestart

Innflytting

Om Frysjalia borettslag

Frysjalia borettslag er de første byggene i Frysjaparken og blir liggende ved Frysjaveien, like ved idylliske Akerselva. Med Nordmarka som nærmeste nabo bor du ved inngangsporten til et nettverk av trenings- og turmuligheter både sommer og vinter.

Buss 54 stopper bare to minutter unna, og du kan spasere til Kjelsås stasjon på ti minutter der du finner både tog og trikk. Tar du sykkelen, er du på Storo Storsenter på femten minutter. Det er matbutikk, apotek og treningssenter bare et par hundre meter fra boligene.

Velg mellom et utvalg to- til fireromsleiligheter i ulik størrelse, med smarte planløsninger og balkong eller terrasse. Leilighetene er tegnet av det prisbelønte arkitektkontoret A-lab. Boligene får et nordisk og minimalistisk preg, med rene linjer og et moderne uttrykk. 

Om leilighetene i Frysjalia borettslag

Leilighetene i Frysjalia borettslag får et nordisk og minimalistisk preg, med rene linjer og et moderne uttrykk. Store vinduer og en god takhøyde på cirka 2,6 meter gjør leilighetene lyse og luftige.

Boligene får enstavs eikeparkett på oppholdsrom og et stilrent kjøkken fra HTH. Kjøkkenet får integrerte hvitevarer, grå benkeplate i laminat og godt med oppbevaringsplass. Baderommet får grå fliser på gulv og hvite fliser på veggene, samt downlights med dimming i taket.

Les videre

Meld interesse for Frysjalia

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Ta kontakt med prosjektselger for individuell avtale i nevnte tidsrom. Passer ikke de oppsatte dagene, så finner vi gjerne et tidspunkt som passer deg.

Tirsdag 22. september
kl 15.00 - 17.00

Ingen forkjøpsrett

Salgsmøtet er nå overstått, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det først til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Thomas B. Rasmussen

Thomas B. Rasmussen

Prosjektselger

Eskil Flakstad

Eskil Flakstad

Prosjektselger

Det finnes 1 salgstrinn til, med 4 ledige boliger på FrysjaliaFrysja