Hopp til innholdet

Om leilighetene i trinn 1

Leilighetene i Frysjalia borettslag får et nordisk og minimalistisk preg, med rene linjer og et moderne uttrykk.

Store vinduer og takhøyde på cirka 2,60 meter gjør leilighetene lyse og luftige. Soverommene er lune og tilbaketrukne, og leilighetenes gode planløsning gir store muligheter for oppbevaringsplass. 

Oppvarming via elektriske panelovner. På baderom leveres det gulvvarme i form av vånnbåren varme. 

Det leveres balansert ventilasjonsanlegg i Frysjalia borettslag. Balansert ventilasjonsanlegg bidrar til godt inneklima og er spesielt gunstig for allergikere, samtidig som det gir en energiøkonomisk bolig.

Illustrasjonen viser interiøret i en stue i Frysjaparken
God takhøyde, store vindusflater og god planløsning gjør leilighetene i Frysjalia lyse og luftige.

Kjøkken 

Leilighetene i Frysjalia leveres med et et stilrent kjøkken av høy kvalitet fra HTH. Kjøkkenet blir like flott som det er funksjonelt, med god oppbevaringsplass, integrerte hvitevarer, håndtaksfrie lux-skuffer og en benkeplate i grå laminat. Her har du god plass til å tilberede alle dagens måltider. 

Ovnen leveres i børstet stål med svart induksjonskoketopp. Vasken er underlimt og leveres med ettgreps vannbesparende benkebatteri og kum av edelstål. Overskapene får integrerte LED-belysning.

Illustrasjon av lys og åpen stue i Frysjaparken.
Leilighetene får tidløs enstavsparkett i eik som gir de moderne leilighetene et lunt uttrykk.

Bad 

Badet leveres med keramiske fliser 30x30 cm i fargen grå betong på gulv og hvite keramiske fliser 30x60 cm på veggene. På veggen bak servant og speil blir det en kontrastvegg med gråfargede fliser. I taket blir det lyse plater med LED-downlights som kan dimmes.

Baderominnredningen kommer med nedfelt vask i innredning eller benkeplate, med to skuffer under, samt speil i omtrentlig samme bredde som skuffeseksjon.

På badet har du nedsenket dusjsone med 90x90 cm innsvingbare dusjvegger i glass, vegghengt hvitt toalett med softclose, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, enten i vaskesøyle over hverandre eller på hver side av vask under heldekkende benkeplate. 

Illustrasjonen viser en stue med store åpne vindusflater i Frysjaparken.

Lyst til å ta en titt?

Søndag 20. oktober
kl 12.00 - 13.30

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Thomas B Rasmussen

Thomas B Rasmussen

Prosjektselger

Eskil Flakstad

Eskil Flakstad

Prosjektselger