Hopp til innholdet
Oversiktsbilde over byggeplassen for Frysjalia borettslag

Nå bygger vi Frysjalia borettslag

1. februar 2018 startet vi byggingen av Frysjalia borettslag. Her kan du følge med på byggeprosessen og få med deg relevant informasjon om byggearbeidet.

Et stort byggeprosjekt som Frysjaparken involverer mange mennesker. Vi opptatt av å ta hensyn til både deg som skal flytte inn i Frysjalia og du som bor i nabolaget. Følg med når Frysjalia borettslag bygges!

Trafikksikkerhet – for deg og dine

Frysjaparken er et populært område, og trafikksikkerhet står derfor høyt på agendaen vår. Vi jobber aktivt med merking og skilting på området, og yrkessjåførene våre er både opptatt av og forpliktet til å overholde trafikkregler og å kjøre forsiktig.

Sikkerhet står høyest på agendaen vår. I en byggeprosess som dette er det svært viktig for oss å ta hensyn til omgivelsene.

Petter Bay Braathen, prosjektleder Stor-Oslo Eiendom AS

Se opp for nye skilt

Vi er opptatt av at du skal føle deg trygg, og jobber aktivt med å merke området best mulig. En viktig del av dette er skilting både på selve byggeplassen og i området rundt, og vi kontrollerer og justerer skiltene hver uke for å unngå at uønskede situasjoner skal oppstå. Vi ber alle som befinner seg i nærheten av og på byggeplassen om å følge denne oppsatte merkingen.

 

Byggeprosjektet er godt i gang

Fremdriften er i rute og grunnarbeidene er i hovedsak ferdig. Råbygget for de to første byggene har begynt å strekke seg i været, og fasadearbeidet er påbegynt. På hus nr. 1, som ligger mot krysset Frysjaveien-Kjelsåsveien, er taket – og dermed også takterrassen – støpt.

Har du lyst til å se prøver av fasadene som snart kommer opp, eller vil du se hvilken teglstein du kan vente deg? Ta turen innom visningssenteret vårt!