Hopp til innholdet

Salgsmøte 25. april

Nå starter salget av 40 selveierleiligheter i Kikut sameie i Frysjaparken. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett på salgsmøtet, men møtet er åpent for alle. Vil du bruke forkjøpsretten, må du melde deg på salgsmøtet.

Tid og sted: Kl. 18.00 ved visningssenteret i Frysjaveien 40

Les mer og meld deg på

1
2
3

Salgsmøte 25. april

Byggestart

Innflytting

40 ledige boliger på Kikut sameie, trinn 2

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Kikut sameie

I det andre salgstrinnet kan du velge mellom 40 nye to- til femromsleiligheter med størrelser fra 52 til 139,5 kvadratmeter. Leilighetene blir lyse og moderne, og alle leilighetene vil ha balkong eller terrasse. Det blir også felles takterrasser med flott utsikt, og mellom byggene blir det grønne gårdsrom.

Leilighetene vil ligge tett på det kommende torget i Frysjaparken, Allmenningen, hvor det blant annet planlegges kafé, bydelsrestaurant, matvarebutikk og treningssenter. Med Nordmarka like i nærheten bor du ved inngangsporten til et nettverk av trenings- og turmuligheter både sommer og vinter. Bare to minutter unna stopper 54-bussen, og du kan spasere til Kjelsås på ti minutter hvor du finner både tog og trikk. I Kikut sameie bor du der byen møter marka.


Om leilighetene i Kikut sameie

Leilighetene i Kikut sameie får et nordisk og minimalistisk preg, med rene linjer og et moderne uttrykk. Store vinduer og god takhøyde gjør leilighetene lyse og luftige.

Boligene får enstavs eikeparkett på oppholdsrom og et stilrent kjøkken fra HTH eller tilsvarende. Kjøkkenet får integrerte hvitevarer, grå benkeplate i laminat og godt med oppbevaringsplass. Baderommet får grå fliser på gulv og beige fliser på veggene, samt downlights med dimming i taket.

Les videre

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. 

Er du ikke OBOS-medlem? Du kan få forkjøpsrett med en gang ved å melde deg inn nå!

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Jenny N. Grüner Brinch

Jenny N. Grüner Brinch

Prosjektselger

Eskil Flakstad

Eskil Flakstad

Prosjektselger

I OBOS-banken får du rente fra 2,40%. 2 mill. over 25 år koster 2,68 mill. Effektiv rente 2,47%.

Det finnes 1 salgstrinn til, med 38 ledige boliger på KikutFrysja