Hopp til innholdet
Ny bolig
Oslo
Frysja
Kikut
1
2
3

I salg nå

Byggestart

Innflytting

0 ledige boliger på Kikut sameie, trinn 3

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Kikut sameie

I det tredje salgstrinnet kan du velge mellom 22 toromsleiligheter med størrelser fra 34,5 til 43 kvadratmeter. Bygget får en skjermet beliggenhet på vestsiden av tomten og alle leilighetene blir lyse og moderne, og får egen balkong eller terrasse. Det blir også felles takterrasser med fin utsikt, og mellom byggene blir det grønne uteområder.

Leilighetene vil ligge tett på det kommende torget i Frysjaparken, Allmenningen, hvor det blant annet planlegges kafé, bydelsrestaurant, matvarebutikk, treningssenter og mye mer. Med Nordmarka like i nærheten bor du ved inngangsporten til et nettverk av trenings- og turmuligheter både sommer og vinter. Bare to minutter unna stopper 54- og 25-bussen, og du kan spasere til Kjelsås på ti minutter hvor du finner både tog og trikk. I Kikut sameie bor du der byen møter marka.

 


Om leilighetene i Kikut sameie

Leilighetene i Kikut sameie får et nordisk og minimalistisk preg, med rene linjer og et moderne uttrykk. Store vinduer og god takhøyde gjør leilighetene lyse og luftige. Boligene får enstavs eikeparkett på oppholdsrom og et stilrent kjøkken fra HTH eller tilsvarende. Baderommet får grå fliser på gulv og beige fliser på veggene, samt downlights med dimming.

Les videre

Meld interesse for Kikut sameie, trinn 3

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Ingen forkjøpsrett

Salgsmøtet er nå overstått, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det først til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris. 

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Eskil Flakstad

Eskil Flakstad

Prosjektselger

Thomas B Rasmussen

Thomas B Rasmussen

Prosjektselger

Det finnes 4 salgstrinn til, med 127 ledige boliger på KikutFrysja