Hopp til innholdet
Ny bolig Oslo Frysja Kikut
Illustrasjonsbilde av et gårdsrom i Frysjaparken.

Velkommen til salgsmøte for Kikut sameie

Nå legges toromsleilighetene i Kikut sameie i Frysjaparken ut for salg. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett på salgsmøtet, men møtet er åpent for alle. Vil du bruke forkjøpsretten må du melde deg på!

I det tredje salgstrinnet kan du velge mellom 22 toromsleiligheter. For å sikre deg en av disse boligene må du melde deg på og delta på salgsmøtet.

Fullmakt

Er du forhindret fra å møte opp selv? Da kan du sende en stedfortreder med signert fullmakt. Skal du benytte deg av ansienniteten til noen andre i familien? Da må du fylle ut og ta med deg skjema for å kjøpe og overføre medlemskap.

Tid og sted for salgsmøtet

Tid: Onsdag 11. september kl. 18.00. Dørene åpner kl. 17.00
Sted: I Swix sine lokaler på Frysja, Frysjaveien 40 – se kart(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)  (Google)

På salgsmøtet får du vite mer om Kikut sameie i Frysjaparken og kjøpsprosessen. Deretter kjøper OBOS-medlemmene bolig etter tur. Den som har vært medlem lengst får velge bolig først. Til slutt får ikke-medlemmer velge og kjøpe bolig etter loddtrekning. De som kjøper bolig på salgsmøtet signerer en forenklet, men bindende kontrakt.

Dette må du ha på plass før salgsmøtet

Finansiering

Vi må vite at du har finansieringen i orden før du kan kjøpe. På salgsmøtet må du derfor ta med et finansieringsbevis.

For å kunne bruke forkjøpsretten, må du i tillegg:

  • Være OBOS-medlem og ha betalt kontingenten
  • Melde deg på salgsmøtet før det starter
  • Møte opp til salgsmøtet i god tid

Vi bruker listen over påmeldte til å registrere deg når du ankommer salgsmøtet. Kommer du for sent må du velge bolig til slutt, uansett om du er medlem eller ikke.

Ja, jeg vil delta på salgsmøtet for Kikut sameie

E-post er ikke gyldig.