OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Kikut sameie

Leilighetene i Kikut sameie får et nordisk og minimalistisk preg, med rene linjer og et moderne uttrykk.

Illustrasjon av møblert balkong i Kikut sameie.

Store vinduer og takhøyde på cirka 2,60 meter gjør leilighetene lyse og luftige. Soverommene er lune og tilbaketrukne, og leilighetenes gode planløsning gir store muligheter for oppbevaringsplass.

Oppvarming via elektriske panelovner. På baderom leveres det gulvvarme i form av vånnbåren varme.

Det leveres balansert ventilasjonsanlegg i Kikut sameie. Balansert ventilasjonsanlegg bidrar til godt inneklima og er spesielt gunstig for allergikere, samtidig som det gir en energiøkonomisk bolig.

Illustrasjonsbilde av en stue i Kikut sameie i Frysjaparken.

Kjøkken

Leilighetene i Kikut leveres med et et stilrent kjøkken av høy kvalitet fra HTH eller tilsvarende. Kjøkkenet blir like flott som det er funksjonelt, med god oppbevaringsplass, integrerte hvitevarer, håndtaksfrie lux-skuffer og en benkeplate i grå laminat. Her har du god plass til å tilberede alle dagens måltider.

Ovnen leveres i børstet stål med svart induksjonskoketopp. Vasken er underlimt og leveres med ettgreps vannbesparende benkebatteri og kum av edelstål. Overskapene får integrerte LED-belysning.

Illustrasjonsbilde av et baderom i Kikut sameie i Frysjaparken.

Bad

Badet leveres med keramiske fliser 30x30 cm i fargen grå betong på gulv og beige keramiske fliser 30x60 cm på veggene. På veggen bak servant og speil blir det fliser i kontrastfarge. I taket blir det lyse plater med LED-downlights som kan dimmes.

Baderominnredningen kommer med nedfelt vask i innredning eller benkeplate, med to skuffer under, samt speil i omtrentlig samme bredde som skuffeseksjon.

På badet har du nedsenket dusjsone med 90x90 cm innsvingbare dusjvegger i glass, vegghengt hvitt toalett med softclose, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, enten i vaskesøyle over hverandre eller på hver side av vask under heldekkende benkeplate.

Lyst til å ta en titt?

Søndag 19. januar
kl 12.00 - 13.30