OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Bildet fra byggeplassen hvor Frysjaparken bygges. Bildet viser lift på byggeplassen samt skilter og flagg.

Nå bygger vi Frysjaparken

1. februar 2018 startet vi byggingen av Frysjaparken. Her kan du følge med på byggeprosessen og få med deg relevant informasjon om byggearbeidet.

Har du som nabo lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer i Frysjaparken? Abonner på vårt nyhetsbrev, så sørger vi for at du får med deg informasjon som er viktig for deg som nabo.

Et stort byggeprosjekt som Frysjaparken involverer mange mennesker. Vi opptatt av å ta hensyn til både deg som skal flytte inn og du som bor i nabolaget. Følg med når Frysjaparken bygges!

Trafikksikkerhet – for deg og dine

Frysjaparken er et populært område, og trafikksikkerhet står derfor høyt på agendaen vår. Vi jobber aktivt med merking og skilting på området, og yrkessjåførene våre er både opptatt av og forpliktet til å overholde trafikkregler og å kjøre forsiktig.

Sikkerhet står høyest på agendaen vår. I en byggeprosess som dette er det svært viktig for oss å ta hensyn til omgivelsene.

Petter Bay Braathen, prosjektleder Stor-Oslo Eiendom AS

Se opp for nye skilt

Vi er opptatt av at du skal føle deg trygg, og jobber aktivt med å merke området best mulig. En viktig del av dette er skilting både på selve byggeplassen og i området rundt, og vi kontrollerer og justerer skiltene hver uke for å unngå at uønskede situasjoner skal oppstå. Vi ber alle som befinner seg i nærheten av og på byggeplassen om å følge denne oppsatte merkingen. 

Byggeprosjektet er godt i gang

Fremdriften er i rute og grunnarbeidene er i hovedsak ferdig. Råbygget for de tre første byggene i Frysjalia borettslag har begynt å strekke seg i været og fasadearbeidet er påbegynt. På hus nr. 1, som ligger mot krysset Frysjaveien-Kjelsåsveien, er taket og dermed også takterrassen støpt. Vi har også kommet godt i gang med hus nr. 2 som ligger mot Frysjaveien.

Har du lyst til å se prøver av fasadene som snart kommer opp, eller vil du se hvilken teglstein du kan vente deg? Ta turen innom visningssenteret vårt!

For å kunne sende deg informasjon og varsle deg om byggeprosessen til Kvarteret trenger vi ditt samtykke for å kunne ta kontakt med deg på e-post.

Ved å sende inn din e-postadresse, samtykker du til å motta e-poster om byggeprosessen til Kvarteret. Merk at det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake.

E-postadressen lagres i våre interne systemer og slettes når du ikke lenger ønsker å motta e-poster vedrørende byggingen av Kvarteret. Din informasjon er trygg hos oss, og du kan lese mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger i OBOS` personvernerklæring.