OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Velger du å bo i Frysjaparken, er det lett å komme seg rundt. Med toget er du på Oslo S på kun tretten minutter, mens trikken tar deg til sentrum på cirka 23 minutter.

Buss

Nærmeste busstopp heter Frysja og ligger cirka 100 meter fra Frysjaparken. Buss nummer 54 kommer fra Kjelsås stasjon og tar deg helt ned til Tjuvholmen. Andre busser går i retning mot Majorstuen, Ellingsrudåsen, Lørenskog og Kjelsås. 

Tog

Kjelsås togstasjon (Gjøvikbanen) ligger kun 550 meter unna det nye boligområdet. Toget fra Kjelsås tar deg til Gjøvik og Oslo S, hvor du igjen har gode forbindelser til resten av Østlandsområdet og Oslo Lufthavn.

Områdebilde fra Kjelsås som viser naturlandskap
Toget fra Kjelsås togstasjon tar deg til Oslo S på 13 minutter – i motsatt retning går toget via Hadeland til Gjøvik.

Trikk

På Kjelsås kan du også hoppe på trikk nummer 11 eller 12, som går via Oslo sentrum til Majorstuen. 

IMA110937
Ønsker du å komme deg rundt for egen maskin, er sykkel en sikker vinner. 

Sykkel

Rundt boligene planlegges det godt med sykkelveier. Tar du sykkelen fatt er det kun et kvarters tid til byen langs Akerselva med eget sykkelfelt i Frysjaveien og Kjelsåsveien. 

Vil du flytte inn i Frysjaparken?

Frysja totalforvandles: Industrien flytter ut og menneskene flytter inn. I et helt nytt nabolag, der byen møter marka, bygger vi cirka nye 900 boliger. Du kan sikre deg en av disse allerede nå!