Hopp til innholdet
1
2
3

I salg nå

Byggestart

Innflytting

24 ledige boliger på Frysjalia borettslag, trinn 1

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Frysjalia borettslag

Frysjalia blir liggende ved Frysjaveien, like ved idylliske Akerselva. Med Nordmarka som nærmeste nabo ligger skogen og de skarpe skiløypene rett utenfor døren. Her bor du ved inngangsporten til et nettverk av trenings- og turmuligheter både sommer og vinter.

Buss 54 stopper bare to minutter unna, og du kan spasere til Kjelsås stasjon på ti minutter. Tar du sykkelen, er du på Storo senter på fem minutter. Det er matbutikk og apotek bare 300 meter fra boligene, samt treningssenter og spisesteder rett i nærheten.

Velg mellom et utvalg to- til fireromsleiligheter i ulik størrelse, med smarte planløsninger og balkong eller terrasse. Leilighetene er tegnet av det prisbelønte arkitektkontoret A-lab. Boligene får et nordisk og minimalistisk preg, med rene linjer og et moderne uttrykk. 


Om leilighetene i Frysjalia borettslag

Leilighetene i Frysjaparken borettslag får et nordisk og minimalistisk preg, med rene linjer og et moderne uttrykk. Store vinduer og en god takhøyde på 2,6 meter gjør leilighetene lyse og luftige.

Boligene får enstavs eikeparkett på oppholdsrom og et stilrent kjøkken fra HTH eller tilsvarende. Kjøkkenet får integrerte hvitevarer, grå benkeplate i laminat og godt med oppbevaringsplass. Baderommet får grå fliser på gulv og hvite fliser på veggene, samt downslights med dimming i taket.

Les videre

Ingen forkjøpsrett

Salgsmøtet er nå overstått, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det først til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for å kjøpe, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Jenny N. Grüner Brinch

Jenny N. Grüner Brinch

Prosjektselger

Eskil Flakstad

Eskil Flakstad

Prosjektselger

Lyst til å ta en titt?

Søndag 23. september
kl 12.00 - 13.30
Rente fra 2,09 % i OBOS-Banken. Priseks.: 2 mill kr o/25 år, koster 2,58 mill. Eff. rente 2,15 %.

Det finnes 1 salgstrinn til, med 40 ledige boliger på Frysjaparken på Frysja