Hopp til innholdet

Om leilighetene i Frysjalia

Leilighetene får et nordisk og minimalistisk preg, med rene linjer og et moderne uttrykk.

Store vinduer og takhøyde på 2,60 meter gjør leilighetene lyse og luftige. Soverommene er lune og tilbaketrukne, og leilighetenes gode planløsning gir store muligheter for oppbevaringsplass. 

Oppvarming basert på vannbåren varme med radiatorer og/eller panelovner. Det leveres justerbar komfortvarme i baderomsgulv. 

Store vindusflater gir mye naturlig lys.

Kjøkken 

Leilighetene i Frysjalia får tidløs enstavsparkett i eik og et stilrent kjøkken av høy kvalitet fra HTH eller lignende. Kjøkkenet blir like flott som det er funksjonelt, med god oppbevaringsplass, integrerte hvitevarer, håndtaksfrie lux skuffer og en benkeplate i grå laminat der du får god plass til å tilberede dagens måltider. 

Ovnen leveres i børstet stål med svart induksjonskoketopp. Vasken er underlimt og leveres med ettgreps vannbesparende benkebatteri og kum av edelstål. Overskapene får integrerte Led lys.

Du gir enkelt kjøkkenet ditt et personlig uttrykk ved tilvalg av benkeplate, fliser, fronter eller farger - alt etter egen stil og smak.  

Stue og kjøkken i fireroms-leilighet.

Bad 

Badet leveres med keramiske fliser 30 x 30 cm, i fargen grå betong på gulv og hvite keramiske fliser 30 x 60 cm på veggene. Taket blir i lyse plater med downlights som kan dimmes.

Baderominnredningen kommer med nedfelt vask i innredning eller benkeplate, med to skuffer under, samt speil i omtrentlig samme bredde som skuffeseksjon.

På badet har du ellers nedsenket dusjsone med dusjvegger 90 x 90 cm med innsvingbare dusjvegger i glass, vegghengt hvitt wc og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, enten i vaskesøyle over hverandre eller på hver side av vask under heldekkende benkeplate. 

Leilighet 802 har direkte adgang til privat takterrasse.
Vinterstemning i Frysjaparken.

Lyst til å ta en titt?

22. april
kl 12.00 - 13.30
24. april
kl 16.00 - 18.00