OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
1
2
3

Utsolgt

Byggestart

Innflytting

Om Gartnerkvartalet, hus 3

I Gartnerkvartalet på Løren bygger vi cirka 545 boliger med store uteområder. Hus 3 vil bestå av 73 nye boliger i Morellhagen sameie. Kort vei fra boligene finner du Løren og Økern T-banestasjon, i tillegg til gode buss- og veiforbindelser. Herfra kommer du deg til Oslo S på ti minutter. 

Det er flere skoler og barnehager i nærområdet,  og Gartnerkvartalet sogner for tiden til Løren skole. Samtidig som du bor i et urbant og nytt område, er du raskt i sentrum eller i Lillomarka. Gartnerkvartalet blir et grønt og luftig område hvor du har det meste du trenger rundt deg.

Hus 3 består av syv etasjer med boliger og næringslokaler i tilknytning til gateplan.

Om leiligheten i Gartnerkvartalet, hus 3

Toppleiligheten i Morellhagen sameie vil ha sol fra morgen til kveld, og en flott utsikt. Her blir det lyst og romslig, med god plass både innendørs og utendørs. Interiørløsningene er nøye gjennomtenkte og leiligheten vil ha en god standard.

Les videre

Kontakt oss

Lurer du på noe? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Hanne Larsen

Prosjektselger

Jenny N. Grüner Brinch

Prosjektselger

Det finnes 3 salgstrinn til, med 19 ledige boliger på Gartnerkvartalet på Løren