OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leiligheten i Gartnerkvartalet, hus 3

Leiligheten blir lys og luftig, på 115 kvadratmeter. Her finner du gjennomtenkte interiørløsninger. Solrikt og god utsikt fra 40 kvadratmeter takterrasse.

Leiligheten er en toppleilighet som vil ha sol fra morgen til kveld, flott utsikt og god plass innendørs og utendørs. Hovedsoverommet vil ha eget dusjbad, og mulighet for walk-in garderobe i tilhørende bod. 

Interiørløsningene er nøye gjennomtenkte, og leiligheten har god standard. Her vil det bli lagt enstavs eikeparkett på gulv og alle veggene blir malt i en nydelig lysegrå fargetone. 

I tillegg vil leiligheten ha to soverom, smart bod i entreen og enda et stort, delikat bad. Her får du også egen privat takterrasse på 40 kvadratmeter i to nivåer, med sol hele dagen. Via stuen vil det også være en vestvendt balkong på 10 kvadratmeter. 

Det vil medfølge en sportsbod på fem kvadratmeter til leiligheten, boden blir plassert i eget bodanlegg under bakken. Heisen gjør garasjeanlegget i kjelleren lett tilgjengelig, og sykkelparkering vil bli etablert i kjeller og på terreng. 

Boligen vil bli oppvarmet med fjernvarme via radiatorer. 

Spiseplass med masse lys  leil 3713 (1). Illustrasjonsbilde av spiseplass i Gartnerkvartalet hus 3

Kjøkken

Kjøkkeninnredningen er en slett, gråmalt innredning i type Uno Palett fra Sigdal kjøkken. Leiligheten vil også bli levert med en frittstående kjøkkenøy med skap, samt benkeplass som gir sitteplasser for opptil tre personer. 

Hvitevarer av god kvalitet fra Siemens vil være ferdig montert på kjøkkenet, med samme fronter som på resten av kjøkkenet, samt en Orion ventilator i stål. Det vil legges en flott benkeplate i bruksvennlig laminat type grå marmor, med underlimt vaskekum fra Intra Omnia. 

Overskapene på kjøkkenet vil være romslige og høye, fra gulvet måler de cirka 227 cm. Det vil bli montert en praktisk lyslist på undersiden av overskapene, som gir et fint arbeidslys til benkeplaten. 

Bad

Begge badene i leiligheten leveres med flotte, mørkegrå, 20x20 cm fliser på gulv og hvite 20x40 cm fliser på vegg. Det vil bli vannbåren gulvvarme under flisene og i taket blir det downlights. 

Baderomsinnredningen leveres med hvite skuffer og benkeplate som går fra vegg til vegg, med støpt servant. Over servanten blir det et praktisk speilskap med belysning og strømuttak. Det vil bli avsatt plass til vaskemaskin og tørketrommel under benkeplaten på hver side av servantskapet. Over servanten monteres det speilskap med belysning og stikk. 

Innfellbare dusjvegger i glass og vegghengt toalett i hvit porselen på begge bad. 

Illustrasjonsbilde av baderom Gartnerkvartalet