OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Gartnerkvartalet

Boligene i Gartnerkvartalet blir bygget med god standard, varierende og gode planløsninger i de nye og lyse leilighetene.

Leilighetene i Gartnerkvartalet blir lyse, lettstelte og får god standard. Boligene får en generell takhøyde på cirka 2,5 meter og 14 mm enstavs, hvitpigmentert eikeparkett på gulv i oppholdsrom. 

Det medfølger en sportsbod på cirka fem kvadratmeter til hver leilighet, bodene blir plassert i eget bodanlegg under bakken. I tillegg blir det en innvendig bod i hver leilighet. Heisen gjør garasjeanlegget i kjelleren lett tilgjengelig, og sykkelparkering blir etablert i kjeller og på terreng. 

Alle boligene får egen balkong eller terrasse. Oppvarming med fjernvarme via radiatorer sørger for et godt inneklima.

Leilighetene i hus 4 blir lyse, lettstelte og får god standard.

Kjøkken

Det leveres kjøkkeninnredning av typen Uno palett fra Sigdal kjøkken, med slett front i grå farge (S4000-N) og håndtak i stål. Leilighetene får benkeplate i laminat i fargen grå marmor og underlimt vask av type Franke RBU480. Det medfølger integrerte hvitevarer.

Overskapene på kjøkkenet får høyde på cirka 227 cm (fra gulvet), og under overskapene blir det være lysarmatur med stikk. 

Illustasjonen viser en stue i hus 5
Det leveres enstavs hvitpigmentert eikeparkett og kjøkken fra Sigdal-kjøkken.

Bad

Baderommet leveres med hvite fliser på vegg og grå fliser på gulv. Gulvet får regulerbar, vannbåren gulvvarme, og det leveres vegghengt toalett i hvitt porselen.

Baderomsinnredningen leveres med hvite skuffer og benkeplate som går fra vegg til vegg med støpt servant. Det blir avsatt plass til vaskemaskin og tørketrommel under benkeplaten på hver side av servantskapet. Over servanten monteres det speilskap med belysning og stikk. 

Taket får lys med downlights og blir innfellbare dusjvegger i glass. Noen av leilighetene får separat WC-rom i tillegg til badet. Disse rommene får vegghengt klosett, porselenservant og lysarmatur montert på vegg. 

Illustrasjonsbilde av baderom Gartnerkvartalet