OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
1
2
3

Utsolgt

Byggestart

Innflytting

0 ledige boliger på Gartnerkvartalet hus 5

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Gartnerkvartalet, hus 5

I Gartnerkvartalet på Løren bygger vi cirka 545 boliger med store uteområder. Hus 5 vil bestå av 46 nye boliger i Kirsebærlunden borettslag. Kort vei fra boligene finner du Løren og Økern T-banestasjon, i tillegg til gode buss- og veiforbindelser. Herfra kommer du deg til Oslo S på ti minutter. 

Det er flere skoler og barnehager i nærområdet,  og Gartnerkvartalet sogner for tiden til Løren skole. Samtidig som du bor i et urbant og nytt område, er du raskt i sentrum eller i Lillomarka. Gartnerkvartalet blir et grønt og luftig område hvor du har det meste du trenger rundt deg.

I hus 5 bygger vi borettslagsleiligheter i åtte etasjer. Østvendte leiligheter vil ha nydelig utsikt over den store midtparken på cirka seks mål. Velg mellom to- tre- og fireromsleiligheter i ulike størrelser. 


Last ned dokumenter

Om leilighetene i Gartnerkvartalet

Leilighetene i Gartnerkvartalet hus 5 blir lyse og moderne. Interiørløsningene er nøye gjennomtenkte og vil ha god standard. Her kan du nyte hverdagen i en helt ny og lettstelt leilighet, med store uteområder rett utenfor døren.

Les videre

Meld interesse for Gartnerkvartalet

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Kontakt oss

Lurer du på noe? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Hanne Larsen

Hanne Larsen

Prosjektselger

Thomas B Rasmussen

Thomas B Rasmussen

Prosjektselger

Det finnes 3 salgstrinn til, med 32 ledige boliger på Gartnerkvartalet på Løren