Hopp til innholdet
1
2
3

I salg nå

Byggestart

Innflytting

2 ledige boliger på Gartnerkvartalet hus 5

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Gartnerkvartalet, hus 5

I Gartnerkvartalet på Løren bygger vi cirka 545 boliger med store uteområder. Hus 5 vil bestå av 46 nye boliger i Kirsebærlunden borettslag. Kort vei fra boligene finner du Løren og Økern T-banestasjon, i tillegg til gode buss- og veiforbindelser. Herfra kommer du deg til Oslo S på ti minutter. 

Det er flere skoler og barnehager i nærområdet,  og Gartnerkvartalet sogner for tiden til Løren skole. Samtidig som du bor i et urbant og nytt område, er du raskt i sentrum eller i Lillomarka. Gartnerkvartalet blir et grønt og luftig område hvor du har det meste du trenger rundt deg.

I hus 5 bygger vi borettslagsleiligheter i åtte etasjer. Østvendte leiligheter vil ha nydelig utsikt over den store midtparken på cirka seks mål. Velg mellom to- tre- og fireromsleiligheter i ulike størrelser. 


Om leilighetene i Gartnerkvartalet

Leilighetene i Gartnerkvartalet hus 5 blir lyse og moderne. Interiørløsningene er nøye gjennomtenkte og vil ha god standard. Her kan du nyte hverdagen i en helt ny og lettstelt leilighet, med store uteområder rett utenfor døren.

Les videre

Meld interesse for Gartnerkvartalet hus 5

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Ingen forkjøpsrett

Salgsmøtet er nå overstått, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det først til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for å kjøpe, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Hanne Larsen

Hanne Larsen

Prosjektselger

Thomas B Rasmussen

Thomas B Rasmussen

Prosjektselger

Lyst til å ta en titt?

Torsdag 23. januar
kl 16.00 - 18.00

Det finnes 3 salgstrinn til, med 38 ledige boliger på Gartnerkvartalet på Løren