Hopp til innholdet

Om leilighetene i Gartnerkvartalet

Boligene i Gartnerkvartalet blir bygget med god standard, varierende og gode planløsninger i de nye og lyse leilighetene.

Leilighetene blir lyse, lettstelte og med en god standard. Det blir en generell takhøyde i boligene på cirka 2,5 meter, og med 13 mm enstavs eikeparkett på gulv i oppholdsrom. 

Det vil medfølge en sportsbod på fem kvadratmeter til hver leilighet, bodene blir plassert i eget bodanlegg under bakken. I tillegg får alle leilighetene egen sportsbod. Heisen gjør garasjeanlegget i kjelleren lett tilgjengelig, og sykkelparkering blir etablert i kjeller og på terreng. 

Alle boligene får egen balkong eller terrasse. Boligene blir oppvarmet med fjernvarme via radiatorer. 

Kjøkken

Det leveres kjøkkeninnredning av typen Uno palett fra Sigdal kjøkken, med slett front i grå farge og håndtak i stål. Benkeplaten blir i laminat utførelse i farge grå marmor. I en periode kan du kostnadsfritt velge mellom grå, lysegrå, mørkegrå og hvit front på kjøkkeninnredningen. 

Overskapene på kjøkkenet får en høyde på cirka 227 cm, og under overskapene blir det lysarmatur med stikk. 

Kjøkkeninnredning Gartnerkvartalet hus 3 ledig leilighet

Bad

På badet blir det rektangulære hvite fliser på vegg, 20x40 cm, og kvadratiske grå fliser på gulv. Baderomsgulvet får vannbåren gulvvarme. 

Toalettet blir vegghengt og i hvit porselen. Baderomsinnredningen leveres med hvite skuffer og benkeplate som går fra vegg til vegg, med støpt servant. Det blir avsatt plass til vaskemaskin og tørketrommel under benkeplaten på hver side av servantskapet. Over servanten monteres det speilskap med belysning og stikk. 

Taket får lys med downlights og dusjveggene blir innfellbare og i glass. Noen av leilighetene får separat WC-rom i tillegg til badet, her blir det vegghengt klosett, porselen servant og lysarmatur montert på vegg. 

Illustrasjonsbilde av baderom Gartnerkvartalet

Lyst til å ta en titt?

Søndag 18. november
kl 14.00 - 15.00
Søndag 25. november
kl 14.00 - 15.00
Torsdag 29. november
kl 16.00 - 18.00