Hopp til innholdet

Salgsmøte 20. juni

Nå starter salget av 70 selveierleiligheter i Gartnerkvartalet hus 6. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett på salgsmøtet, men møtet er åpent for alle. Vil du bruke forkjøpsretten, må du melde deg på salgsmøtet.

Tid og sted: Kl. 18.00 på Hammersborg Torg 1

1
2
3

Salgsstart

Byggestart

Innflytting

70 ledige boliger på Gartnerkvartalet hus 6

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om hus 6, Solhatt boligsameie

I Gartnerkvartalet på Løren bygger vi cirka 545 boliger med store uteområder. Hus 6 blir organisert som sameie og vil bestå av 70 leiligheter fra 37 til 114 kvadratmeter. Kort vei fra boligene finner du Løren og Økern T-banestasjon, i tillegg til gode buss- og veiforbindelser. Herfra kommer du deg til Oslo S på ti minutter. 

Det er flere skoler og barnehager i nærområdet, og Gartnerkvartalet sogner for tiden til Løren skole. Samtidig som du bor i et urbant og nytt område, er du raskt i sentrum eller i Lillomarka. 

Hus 6 vil ligge tilbaketrukket ved den store midtparken, med god avstand til de trafikkerte gatene. Boligene som har terrasse eller balkong mot kveldssolen i vest kan nyte utsikten og nærheten til midtparken. Velg blant to- til fireromsleiligheter fra 37 til 114 kvadratmeter. 


Kontakt oss

Ta kontakt med oss for å kjøpe, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Hanne Larsen

Hanne Larsen

Prosjektselger

Benedicte Wien

Benedicte Wien

Prosjektselger

Velkommen til lanseringsvisning 17.juni!

  • Tid

    Søndag 17. juni kl. 13.00 - 15.00

  • Sted

    Visningen finner sted på visningssenteret i Lørenveien 50. Den letteste måten å komme seg til Gartnerkvartalet på er med t-banelinje 4 til Vestli via Majorstuen. Derfra er det kun 280 meter å gå til vårt visningssenter.

  • Hva skjer?

    På visningssenteret får du all informasjon om Gartnerkvartalet. Du kan også slå av en prat med prosjektselgerne, som vet det aller meste om Gartnerkvartalet og nærområdet på Løren. Her har vi utstillingsmodell av kjøkken og bad, modell av hele prosjektet og trykte prospekter til utdeling.

Om leilighetene i Gartnerkvartalet, hus 6

Leilighetene i Gartnerkvartalet hus 6 blir lyse og moderne. Interiørløsningene er nøye gjennomtenkte og vil ha god standard. Boligene får en generell takhøyde på cirka 2,5 meter og 13 mm enstavs, hvitpigmentert eikeparkett på gulv i oppholdsrom. Her kan du nyte hverdagen i en helt ny og lettstelt leilighet, med store uteområder rett utenfor døren.

Les videre

Det finnes 3 salgstrinn til, med 50 ledige boliger på Gartnerkvartalet på Løren