Hopp til innholdet

Om leilighetene i Gartnerkvartalet, hus 6

Boligene i Gartnerkvartalet blir bygget med god standard, varierende og gode planløsninger i de nye og lyse leilighetene.

Leilighetene i Gartnerkvartalet blir lyse, lettstelte og får god standard. Boligene får en generell takhøyde på cirka 2,5 meter og 14 mm enstavs, hvitpigmentert eikeparkett på gulv i oppholdsrom. 

Det medfølger en sportsbod på cirka fem kvadratmeter til hver leilighet, bodene blir plassert i eget bodanlegg under bakken. I tillegg blir det en innvendig bod i hver leilighet. Heisen gjør garasjeanlegget i kjelleren lett tilgjengelig, og sykkelparkering blir etablert i kjeller og på terreng. 

Alle boligene får egen balkong eller terrasse. Oppvarming med fjernvarme via radiatorer sørger for et godt inneklima.

Illustrasjonsbilde av soverom i Gartnerkvartalet hus 6

Kjøkken

Det leveres kjøkkeninnredning av typen Uno palett fra Sigdal kjøkken, med slett front i grå farge (S4000-N) og håndtak i stål. Leilighetene får benkeplate i laminat i fargen grå marmor og underlimt vask av type Franke RBU480. Det medfølger integrerte hvitevarer.

Overskapene på kjøkkenet får høyde på cirka 227 cm (fra gulvet), og under overskapene blir det være lysarmatur med stikk. 

Illustrasjonsbilde av stue og kjøkken i Gartnerkvartalet hus 6

Bad

Baderommet leveres med hvite fliser på vegg og grå fliser på gulv. Gulvet får regulerbar, vannbåren gulvvarme, og det leveres vegghengt toalett i hvitt porselen.

Baderomsinnredningen leveres med hvite skuffer og benkeplate som går fra vegg til vegg med støpt servant. Det blir avsatt plass til vaskemaskin og tørketrommel under benkeplaten på hver side av servantskapet. Over servanten monteres det speilskap med belysning og stikk. 

Taket får lys med downlights og blir innfellbare dusjvegger i glass. Noen av leilighetene får separat WC-rom i tillegg til badet. Disse rommene får vegghengt klosett, porselenservant og lysarmatur montert på vegg.