Hopp til innholdet
1
2
3

I salg nå

Byggestart

Innflytting

15 ledige boliger på Gartnerkvartalet hus 7

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Gartnerkvartalet hus 7

I Gartnerkvartalet på Løren bygger vi cirka 545 boliger med store uteområder. Hus 7 blir organisert som sameie og vil bestå av 60 leiligheter fra 37 til 105 kvadratmeter. Kort vei fra boligene finner du Løren og Økern T-banestasjon, i tillegg til gode buss- og veiforbindelser. Herfra kommer du deg til Oslo S på ti minutter. 

Det er flere skoler og barnehager i nærområdet, og Gartnerkvartalet sogner for tiden til Løren skole. Samtidig som du bor i et urbant og nytt område, er du raskt i sentrum eller i Lillomarka. 

Hus 7 vil ligge tilbaketrukket ved den store midtparken, med god avstand til de trafikkerte gatene. Boligene som har terrasse eller balkong mot kveldssolen i vest kan nyte utsikten og nærheten til midtparken. Velg blant to- til fireromsleiligheter fra 37 til 105 kvadratmeter. 


Om leilighetene i Gartnerkvartalet, hus 7

Leilighetene i Gartnerkvartalet hus 7 blir lyse og moderne. Interiørløsningene er nøye gjennomtenkte og vil ha god standard. Boligene får en generell takhøyde på cirka 2,5 meter og 13 mm enstavs eikeparkett på gulv i oppholdsrom. Her kan du nyte hverdagen i en helt ny og lettstelt leilighet, med store uteområder rett utenfor døren.

Les videre

Ingen forkjøpsrett

Salgsmøtet er nå overstått, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det først til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for å kjøpe, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Hanne Larsen

Hanne Larsen

Prosjektselger

Jenny N. Grüner Brinch

Jenny N. Grüner Brinch

Prosjektselger

Lyst til å ta en titt?

Søndag 24. mars
kl 14.00 - 15.00
Torsdag 28. mars
kl 16.00 - 18.00
Søndag 31. mars
kl 14.00 - 15.00
Rente fra 2,23 % i OBOS-Banken. Priseks.: 2 mill kr o/25 år, koster 2,63 mill. Eff. rente 2,29 %

Det finnes 4 salgstrinn til, med 112 ledige boliger på Gartnerkvartalet på Løren